RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#119906  Szerző: asimov

Akkor jóeséllyel "béke poraira" :)
szemilan írta:Viccelsz? :D Szombathelyre? Nem mellesleg 2009-ben vettem. :D
Garanciában már nem fog menni az tuti.
asimov írta:Felejt a memória IC (ami a beállításokat tárolja) és ezért nem tud indulni a belső "operáció rendszer".
Ha még garanciás a cucc, akkor vidd vissza, kicserélik.
(Utcaszomszédom waytec-je csinálta ugyanezt)
 #119904  Szerző: szemilan

Viccelsz? :D Szombathelyre? Nem mellesleg 2009-ben vettem. :D
Garanciában már nem fog menni az tuti.
asimov írta:Felejt a memória IC (ami a beállításokat tárolja) és ezért nem tud indulni a belső "operáció rendszer".
szemilan írta:Miért csinálja ezt? Ha áramtalanítva van pár percig az után ez az eredmény. Ha áram alatt van, akkor pedig simán lenyomhatom órákig is a főkapcsolóját. Csak akkor csinálja, ha ki van húzva. Végén látható hogyan kellene működnie rendesen.

http://www.youtube.com/watch?v=QiZHOc0z ... e=youtu.be
 #119897  Szerző: markfelt

mimi írta:Kép
mekkora di di di di dínó
 #119894  Szerző: mimi

Kép
 #119888  Szerző: asimov

Felejt a memória IC (ami a beállításokat tárolja) és ezért nem tud indulni a belső "operáció rendszer".
szemilan írta:Miért csinálja ezt? Ha áramtalanítva van pár percig az után ez az eredmény. Ha áram alatt van, akkor pedig simán lenyomhatom órákig is a főkapcsolóját. Csak akkor csinálja, ha ki van húzva. Végén látható hogyan kellene működnie rendesen.

#119886  Szerző: szemilan

Miért csinálja ezt? Ha áramtalanítva van pár percig az után ez az eredmény. Ha áram alatt van, akkor pedig simán lenyomhatom órákig is a főkapcsolóját. Csak akkor csinálja, ha ki van húzva. Végén látható hogyan kellene működnie rendesen.

#119870  Szerző: noartist

Szerintetek a KissFM UK miért nem hallgatható az országban?Mindig minden player kidob,hogy az országodban nem elérhető.. :(
 #119856  Szerző: asimov

Ez kemény volt... :)
szemilan írta:Miután az hűtésre nem alkalmas.... biztosan nem. :D
 #119849  Szerző: szemilan

Miután az hűtésre nem alkalmas.... biztosan nem. :D
Amúgy érdemes hűvös helyre tenni azt a hőcserélő eszközt. Ellenőrizd le, hogy a szigetelés jó-e, illetve ne tömd meg a hűtőteret.
Ha nem hűt, csakis a hűtésért felelős folyadék lehet a hibás. (amennyiben jó a kompresszor és nem sérült, vagy tömődött a hátuljába cső)
asimov írta:Úgytűnik.. :(
Remélem, én nem járok így a Blaupunkt MP35-tel...

LuciFerko írta:Vettem egy használt Candy kék "design" hűtőt 25 ezerért. A tulajnál kipróbáltuk, hűtött rendesen, a fagyasztó marha hideg volt. Na jó, elhoztuk haza. NEM volt megdöntve a szállítás alatt, max 10 fokkal. Miután leraktuk azért vártam vele 6 órát. Azt megy, megy, a fagyasztó működik, de a többi része nem! És folyamatosan ment a gép, 8 óra után is 23-25 fok volt benne. Hívtam egy szerelőt, Ő elvitte, elkért 8 ezer forintot. De sajnos _ugyan az_ van!!! Akkor most át'asztak? :S
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 541