RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#119933  Szerző: kukac

Teljesen igazad van,egyetértek veled.Bármilyen hihetetlen is számodra én is sajnálnám ha megszűnne a munkahelyük. Szoktam hallgatni a Kék Dunát,talán Te még nem is éltél akkor...nem azt mondtam,hogy nem tetszik és nem is fikáztam. Ezt honnan vetted nem tudom.Sok mindenről beszéltél csak az alapkérdésről nem-mitől a legszínvonalasabb? Szerintem egy átlagos jó rádió,kár lenne érte.[/quote]

"
hegeri írta:
szerintem, a Kék Duna az egyik színvonalasabb rádió az országban.Kár lenne érte. :)

Miért is?
"
- ebben a "miért is"-kérdésben sok minden benne van - "miért is az egyik legszínvonalasabb rádió", "miért is lenne kár érte?"
- bármelyiket értelmezem, mindkettőben van egy adag rosszindulat abból a fajtából, amiben a szubjektív értékítéleten alapuló negatív vélemény megvan, de az indokkal már adós maradtál, lebegtetve maradt a téma és mindenki azt gondol bele amit akar. ez így ebben a formában tipikus fikázás, egy pozitív vélemény megkérdőjelezése, anélkül hogy érdemi cáfolat lenne benne. azért mert csak, mert szerintem meg pont hogy szar, szerintem meg nem kár érte - ezzel éppen ezt mondod ki. valami miatt divat lett a rosszindulatú fikázás a fórumon. az évfordulókat pedig hanyagoljuk, mert sajnos valószínűleg jóval idősebb vagyok, mint te.
ja és hogy szerintem miért az 'egyik legszínvonalasabb' (figyelem: ott az egyik-szócska is, így nem azt jelenti, mint amire te célzol)? csak azért, mert kevés jobb, viszont sok rosszabb rádió van a környéken. most azon lehet vitatkozni, hogy mitől jobb és mitől rosszabb egy rádió valaminél, ami szubjektíven jó vagy rossz, de ennyire ne menjünk már el óvodás szintre, van egy szakmai standard amit egy szakmai fórumon mindenki többé kevésbé magáénak tart, elfogad, ez alapján nyugodtan kioszthatjuk ez a jelzőt a kék dunának!
 #119925  Szerző: comet

kukac írta:@comet: a rövidebbet kihagyom, nem gondolom hogy ertened, a hosszabb indok pedig egyszerűen az hogy magadbol kiindulva, rosszindulatúan, különösebb indok nélküli kerdojelezed meg a környék legszínvonalasabb rádiójának létjogosultságát, azon radioet melyet sokkal többen hallgatnak es szeretnek, mint ahányan fikaznak de azért hallgatják (most azokról nem beszélek, akik úgy fikaznak hogy nem is hallgatják, bár kétségtelenül ilyenek is akadnak itt szép számmal). Teszed ezt úgy, hogy valószínűleg egy fillért nem adtál bele soha a rádió kasszájába, de azért megkerdojelezed azoknak az embereknek a munkáját, akik évek ota bizonyítanak es lehet hogy hamarosan nem lesz munkájuk. És te ezen jól szorakozol...
Hogy érzékletes legyen miért is gáz ez, feltetelem hogy hasonló helyzetben neked is rosszul esne (vagy ha nem rendelkezel annyi szociális érzékenységgel hogy ezt aterezd, akkor csak annyit mondok: valószínűleg te is hianyoznal valakinek ha elütne egy villamos, es az a valaki biztos nehezmenyezne, ha mások degradaloan nyilatkoznanak rólad...)
Teljesen igazad van,egyetértek veled.Bármilyen hihetetlen is számodra én is sajnálnám ha megszűnne a munkahelyük. Szoktam hallgatni a Kék Dunát,talán Te még nem is éltél akkor...nem azt mondtam,hogy nem tetszik és nem is fikáztam. Ezt honnan vetted nem tudom.Sok mindenről beszéltél csak az alapkérdésről nem-mitől a legszínvonalasabb? Szerintem egy átlagos jó rádió,kár lenne érte.
 #119883  Szerző: kukac

@comet: a rövidebbet kihagyom, nem gondolom hogy ertened, a hosszabb indok pedig egyszerűen az hogy magadbol kiindulva, rosszindulatúan, különösebb indok nélküli kerdojelezed meg a környék legszínvonalasabb rádiójának létjogosultságát, azon radioet melyet sokkal többen hallgatnak es szeretnek, mint ahányan fikaznak de azért hallgatják (most azokról nem beszélek, akik úgy fikaznak hogy nem is hallgatják, bár kétségtelenül ilyenek is akadnak itt szép számmal). Teszed ezt úgy, hogy valószínűleg egy fillért nem adtál bele soha a rádió kasszájába, de azért megkerdojelezed azoknak az embereknek a munkáját, akik évek ota bizonyítanak es lehet hogy hamarosan nem lesz munkájuk. És te ezen jól szorakozol...
Hogy érzékletes legyen miért is gáz ez, feltetelem hogy hasonló helyzetben neked is rosszul esne (vagy ha nem rendelkezel annyi szociális érzékenységgel hogy ezt aterezd, akkor csak annyit mondok: valószínűleg te is hianyoznal valakinek ha elütne egy villamos, es az a valaki biztos nehezmenyezne, ha mások degradaloan nyilatkoznanak rólad...)
 #119882  Szerző: comet

kukac írta:@comet: szinte éreztem hogy nem fog menni. Van egy rövidebb es egy kifejtosebb indok, melyikre vagy kíváncsi?
Először legyen a rövidebb,ha úgy se megy akkor jöhet a kifejtős!
 #119881  Szerző: kukac

@comet: szinte éreztem hogy nem fog menni. Van egy rövidebb es egy kifejtosebb indok, melyikre vagy kíváncsi?
 #119880  Szerző: comet

kukac írta:
comet írta:
hegeri írta:szerintem, a Kék Duna az egyik színvonalasabb rádió az országban.Kár lenne érte. :)
Miért is?
na akkor gondolkozzál egy kicsit, hátha rájössz magadtól is!
Nem jöttem rá...segítenél? :(
 #119844  Szerző: kukac

comet írta:
hegeri írta:szerintem, a Kék Duna az egyik színvonalasabb rádió az országban.Kár lenne érte. :)
Miért is?
na akkor gondolkozzál egy kicsit, hátha rájössz magadtól is!
 #119816  Szerző: comet

Miért is?
 #119809  Szerző: hegeri

szerintem, a Kék Duna az egyik színvonalasabb rádió az országban.Kár lenne érte. :)
 #119778  Szerző: Snake

djlacee írta:Ne szunjon meg a KD, de azert inkabb Rise mint Kek Duna :)
semmi gond.
lesz:
mária 6 frekin
lánchíd 4frekin
mkr 2frekin
és igazából egyszerűbb lenne felsorolni ebben az országban az(okat) a rádió(kat) ami valamire való.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 47