RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120035  Szerző: Zorro90

adminisztrator írta:most hallottam egy olyan id-t, aminek az volt a szövege, hogy "na mi van veled, hö? ozone fm? maximum dance, mi?!"

mindemellett ilyen fityeházi kocsmai kötekedés hangvétellel.
nekem nagyon tetszett ez a régről előkapott szignál (nem), remélem, még sok ilyen lesz..

én nem tudom, mit csinál a 'légy' becenevű, programmingért felelős úriember, de kezdem azt hinni, hogy tudatosan szart, hogy ha majd egyszer valamikor megszólalnak budapesten is, akkor látványosan fel lehessen turbózni, ha pedig jön neki egy jobb munkalehetőség, akkor majd ne kelljen - kényelmi okokból - küzdenie azzal a termékkel, amit előzőleg felépített. nagyon okos taktika, mondjuk a kb. 10 évvel ezelőtti munkahely-váltás után teljesen érthető is..

így tehát 'légyről' továbbra is azt mondom, hogy remek szakember, csak azért ezt talán így nem kéne.
Egyszer belefüleltem, és azt hiszem, a délutáni (Jam) műsor egyik id-jének a végén ilyesmi szöveg van, hogy: "Mér' mit hittél, mit hallgatsz?"
Nekem sem szimpatikus az egész.
 #120033  Szerző: kukac

adminisztrator írta:most hallottam egy olyan id-t, aminek az volt a szövege, hogy "na mi van veled, hö? ozone fm? maximum dance, mi?!"

nekem nagyon tetszett ez a régről előkapott szignál (nem), remélem, még sok ilyen lesz..

én nem tudom, mit csinál a 'légy' becenevű, programmingért felelős úriember, de kezdem azt hinni, hogy tudatosan szart, hogy ha majd egyszer valamikor megszólalnak budapesten is, akkor látványosan fel lehessen turbózni, ha pedig jön neki egy jobb munkalehetőség, akkor majd ne kelljen - kényelmi okokból - küzdenie azzal a termékkel, amit előzőleg felépített. nagyon okos taktika, mondjuk a kb. 10 évvel ezelőtti munkahely-váltás után teljesen érthető is..

így tehát 'légyről' továbbra is azt mondom, hogy remek szakember, csak azért ezt talán így nem kéne.
uhhh, degáz'...
 #120032  Szerző: markfelt

most hallottam egy olyan id-t, aminek az volt a szövege, hogy "na mi van veled, hö? ozone fm? maximum dance, mi?!"

#119959  Szerző: Dawe1797

Egy hétig Balatonon voltam, és Ozone-t hallgattam. Nekem bejön. Változatos a zenei kínálat. Music Fm-re már szinte nem is tekertem. De most itthon megin az szól, mert nincs Ozone :)
 #119924  Szerző: adam1400

tegnap 21.40-ig zenék voltak és akkor indult a shit és egy óra kimaradt és most csúszik minden
 #119845  Szerző: mlaszlo

Sakál írta:
Richmonde írta:2000-ben a R1 szlogenje a "zene ami benned él" volt. Ezen év októberétől jött a "Hit Music"
Abban az évben egymás után volt 3-4 szlogenjük. 'A zene, ami benned él' előtt volt "A jelen ritmusa".
Ez meg szerintem az Ozone FM topicja ;) mielőtt tovább menne az R1-es nosztalgiázás :)
 #119843  Szerző: Sakál

Richmonde írta:2000-ben a R1 szlogenje a "zene ami benned él" volt. Ezen év októberétől jött a "Hit Music"
Abban az évben egymás után volt 3-4 szlogenjük. 'A zene, ami benned él' előtt volt "A jelen ritmusa".
 #119842  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Richmonde írta:
Sakál írta:Lehet, akkoriban már idegesített és nem nagyon hallgattam, csak nagyon néha. De akkor: Rádió 1 2000 környékén:

Rádió 1 - A jelen ritmusa
Rádió 1 - A legfrissebb rádió
Rádió 1 - Élvezd a jelent!
2000-ben a R1 szlogenje a "zene ami benned él" volt. Ezen év októberétől jött a "Hit Music"
... és volt, hogy éjfélkor pedig elhangzott ez: "Rádió1 - Most van a holnap!"
 #119840  Szerző: Richmonde

Sakál írta:Lehet, akkoriban már idegesített és nem nagyon hallgattam, csak nagyon néha. De akkor: Rádió 1 2000 környékén:

Rádió 1 - A jelen ritmusa
Rádió 1 - A legfrissebb rádió
Rádió 1 - Élvezd a jelent!
2000-ben a R1 szlogenje a "zene ami benned él" volt. Ezen év októberétől jött a "Hit Music"
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 108