RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#120011  Szerző: Zorro90

kukac írta:@Zorro90: "A hozzászólásaimba igyekszem minél több
szakmaiságot is vinni, de szubjektivitás mindig van
és lesz bennük, ilyen vagyok..."
- ha nem tudsz különbséget tenni a szubjektív és a szakmai véleményed között, akkor ez két dolgot jelent: vagy te vagy a világ legprofibb radiósa, vagy nem...
Utóbbi esetben rugalmasan kezelendő.
Utóbbi nyert, főleg mivel csak hallgató vagyok :D
 #120001  Szerző: kukac

Azon inkább lehetne vitatkozni hogy az ilyen dalok illeszkednek, avagy nem illeszkednek a Rádió1-es arculatba, de ez már szubjektív megítélés kérdése, ez szerintem is arculat idegen, de mivel nem én kapom a pénzt az arculat építésért, ezért kb. nem is érdekel.
 #120000  Szerző: kukac

@Zorro90: "Viszont az alternatív zenék beleerőltetését egy
alapvetően mainstream zenei rádió programjába
nem tartom a legjobb ötletnek. Tudom, magyar zenei
arány... de akadnak olyanok is, amelyek tudtommal
külföldiek, viszont biztosan nem magyar nyelvűek
(pl. Bastille - Pompei)."
- Bastille helyezés a world chart top40-en:
21 24 26 BASTILLE Pompeii UK 19

Oszlopok sorrendben:
L2W = 2 weeks ago
LW = Last Week
TW = This Week
WOC = Weeks On Chart
Ennyit a szubjektív szakmaiságról...
 #119999  Szerző: kukac

@Zorro90: "A hozzászólásaimba igyekszem minél több
szakmaiságot is vinni, de szubjektivitás mindig van
és lesz bennük, ilyen vagyok..."
- ha nem tudsz különbséget tenni a szubjektív és a szakmai véleményed között, akkor ez két dolgot jelent: vagy te vagy a világ legprofibb radiósa, vagy nem...
Utóbbi esetben rugalmasan kezelendő.
 #119994  Szerző: Zorro90

PooLee írta:Zorro90: ha nem szeretnél olyan """"alternatív"""" zenekarokat hallani, mint a Bastille, akkor legalább ne örömködj annak, hogy Üllői Úti Fák is hallható. Nem tudom, melyik "alternatív"-abb...... egyezzünk ki mondjuk abban, hogy mindkettő ugyanannyira. Így viszont leegyszerűsítve egy teljesen szubjektív, a saját zenei ízlésed által vezérelt véleményt olvashattunk. Persze részemről nincs ezzel gond, csak fontos a különbségtétel a szakmai megjegyzések és a szubjektív vélemények között. Ha alapból szubjektívnak szántad és nem szakmai hozzászólásnak, akkor bocs, tekintsd tárgytalannak. :)
A hozzászólásaimba igyekszem minél több szakmaiságot is vinni, de szubjektivitás mindig van és lesz bennük, ilyen vagyok...
 #119993  Szerző: PooLee

Zorro90: ha nem szeretnél olyan """"alternatív"""" zenekarokat hallani, mint a Bastille, akkor legalább ne örömködj annak, hogy Üllői Úti Fák is hallható. Nem tudom, melyik "alternatív"-abb...... egyezzünk ki mondjuk abban, hogy mindkettő ugyanannyira. Így viszont leegyszerűsítve egy teljesen szubjektív, a saját zenei ízlésed által vezérelt véleményt olvashattunk. Persze részemről nincs ezzel gond, csak fontos a különbségtétel a szakmai megjegyzések és a szubjektív vélemények között. Ha alapból szubjektívnak szántad és nem szakmai hozzászólásnak, akkor bocs, tekintsd tárgytalannak. :)
 #119991  Szerző: Zorro90

noartist írta:Porig aláz minden "nagy" rádiót.Hallgatottságban is látszik.
Néha olyan klasszikus zenék bukkannak fel,hogy magam is meglepődök.
Nagyon rendben van. :yes:
Nekem is tetszik, hogy pl. Üllői Úti Fák vagy régebbi Ákos-dalok is feltűnnek a repertoárban. Nemcsak azt szeretem hallgatni, amit mostanában szerettem meg, hanem azt is, amin felnőttem.
Viszont az alternatív zenék beleerőltetését egy alapvetően mainstream zenei rádió programjába nem tartom a legjobb ötletnek. Tudom, magyar zenei arány... de akadnak olyanok is, amelyek tudtommal külföldiek, viszont biztosan nem magyar nyelvűek (pl. Bastille - Pompei).
 #119987  Szerző: noartist

Porig aláz minden "nagy" rádiót.Hallgatottságban is látszik.
Néha olyan klasszikus zenék bukkannak fel,hogy magam is meglepődök.
Nagyon rendben van. :yes:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 482