Zorro90 írta:97.4-en már egész nap Földvár Rádió néven megy az adás, és az RDS sem vált át reggel 6-tól "EL-DO"-ra este 6-ig.Ma megint nem szólt egy jó ideig, most megy talán

Zorro90 írta:97.4-en már egész nap Földvár Rádió néven megy az adás, és az RDS sem vált át reggel 6-tól "EL-DO"-ra este 6-ig.Ma megint nem szólt egy jó ideig, most megy talán
RDS írta:Teljesen megzuhantak!Nem hinném, hogy megzuhantak volna. Szerintem inkább arról van szó, hogy minek menjen tovább az EL-DO-s adáslebonyolító, ha az általa szolgáltatott műsort már úgyis csak a neten lehetne hallani. A Földvár Rádió úgyis ugyanazt a zenetárat használja, sőt az utóbbi időben a műsorelemek tartalmukban is azonosak lettek az EL-DO-n hallhatókkal. Gondolom, az EL-DO adáslebonyolítóját leállították, és a stream-re is a földvárit kapcsolták.
Zorro90 írta:Teljesen megzuhantak! Szerintem sok mindent már ne várjunk ezek után.Roger írta:...az előbb meg: Rádió Földvár...wtf?Van pár station ID-jük, amikben így mondja a station voice (akinek a nevét nem tudom, elnézést érte). Ezek az ID-k zömében az EL-DO régi szignálparkjának a mutációi. A 93.1-en a 2000-es évtized első felében hallottam az eredetiket, de ott néhány éve lecserélték ezeket.
Roger írta:...az előbb meg: Rádió Földvár...wtf?Van pár station ID-jük, amikben így mondja a station voice (akinek a nevét nem tudom, elnézést érte). Ezek az ID-k zömében az EL-DO régi szignálparkjának a mutációi. A 93.1-en a 2000-es évtized első felében hallottam az eredetiket, de ott néhány éve lecserélték ezeket.
Zorro90 írta:Most Hip Hop Boyz - Megbántottak elejére (aminek ugye nincs introja) keverve: "Földvár Rádió - FM 97.4: a hangadó" ID.Roger írta:Most belehallgattam a stream-be, 2-3 számmal ezelőtt Balogh Tamásnak a Sziget egyik szervezőjével készített telefoninterjúja ment. Most pedig hírek, Földvár Rádiós (!) szignállal és beddel.Nem lep meg, hogy így lett vége...az elmúlt pár évben már bemutatkoztak azon a téren, hogy nem igazán akarnak kommunikálni a hallgatókkal...meglep hogy a stream megy egyáltalán...érdekelne, hogy kik maradhattak ott...
Roger írta:Most belehallgattam a stream-be, 2-3 számmal ezelőtt Balogh Tamásnak a Sziget egyik szervezőjével készített telefoninterjúja ment. Most pedig hírek, Földvár Rádiós (!) szignállal és beddel.Nem lep meg, hogy így lett vége...az elmúlt pár évben már bemutatkoztak azon a téren, hogy nem igazán akarnak kommunikálni a hallgatókkal...meglep hogy a stream megy egyáltalán...érdekelne, hogy kik maradhattak ott...