RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120058  Szerző: adam1400

mimi: nem tudom ki vagy,de ne szólj bele! azt se tudod miről van szó és,hogy ki vagyok.

ákos: szerinted,hogy írjam meg neked privátba ha letiltasz,letörölsz stb. ? egyébként meg sejtettem, hogy összebeszéltél a rádió 1-sekkel, sőt még azt se tartom kizártnak, hogy a music fm-el. ugyanis mind 3 rádió faceoldalán le vagyok tiltva (kivéve a régi r1 ,mert ott szerencsére nincs admin). Ja és attól, hogy én azt írom üzibe másnak,hogy rádió 1-s/ózonos vagyok, azt nem úgy értem, hogy ott dolgozok, hanem hogy fan vagyok. És azért írom meg a zene címeket, mert se az O3 se a R1 oldalán nem képesek válaszolni általába. Csak nem értem, hogyha nem bírsz miért voltál rendes az elején és miért kellett bejelölni meg minden. Azt meg végképp nem értem mi ez a nagy haverság a 2 adó között amikor nagy konkurencia vagytok egymásnak és épp te mondtad nekem a szót rájuk. Ja és várom már a megújulást,de sztem már legalább 3 hónapja van egy promó h 5 4 3 2 1 az ózon fm hamarosan megújul Mákszem hangjával vagy lesz másik?
 #120056  Szerző: kukac

@Csongii: "Ezök szerint ín vagyok az együtlün akinek eeez a 2
szvíípür begyün-e...
Én jót mosolyogtam rajta."
- ha szereted hogy parasztnak néznek, akkor igen.
 #120053  Szerző: akos9277

adam1400 írta:jaj ákos! inkább arra válaszolnál miért tiltasz le a profilodon meg az O3 face oldalán? mikor újultok már meg? am jó nyaralást!
Azt, hogy a saját privát profilomon kit tiltok, úgy gondolom eldönthetem magyarázat nélkül is. Az Ozone oldalához pedig azért nincsen hozzáférésed, mert magad a rádió "belső köreibe" tartozónak kiadva a tőlünk nyilvános üzenőfalon kérdezőknek állítottál valótlanságokat, persze privát üzenetben. Ha jól emlékszem, hasonló dolgok történtek az R1 rajongói oldalán is... A megújulás előtt mindenképpen lesz egy felvezető, promociós időszak! :) Kérlek, hogy a személyes üzeneteket a későbbiekben privátban küld!

Üdv.
 #120052  Szerző: mimi

nyilván mert olyan visszafogott vagy és nem csesztetsz senkit hülyeségekkel agyvérzésig
 #120049  Szerző: adam1400

jaj ákos! inkább arra válaszolnál miért tiltasz le a profilodon meg az O3 face oldalán? mikor újultok már meg? am jó nyaralást!
 #120048  Szerző: akos9277

adam1400 írta:most nézem az rtvstat-on hogy tegnap nem volt discoshit az ozoneon. még jó hogy rádió (pont) 1-et hallgattam ,mert ott volt. megint ....rt valaki berakni.
Valaki épp szabadságon van! :fuckyou: Ádám, gondolom te lassan fejből megírnád a 7x 24 órás, 8000 soros nmhh logunkat!
 #120047  Szerző: Csongii

Ezök szerint ín vagyok az együtlün akinek eeez a 2 szvíípür begyün-e... :lol:
Én jót mosolyogtam rajta.
 #120046  Szerző: adam1400

most nézem az rtvstat-on hogy tegnap nem volt discoshit az ozoneon. még jó hogy rádió (pont) 1-et hallgattam ,mert ott volt. megint ....rt valaki berakni.
 #120044  Szerző: Redfox81

kukac írta:
nem tartják túl sokra a hallgatóikat...
+1. Én is belefutottam párszor, nem is igazán tudtam hova tenni.
 #120038  Szerző: kukac

Zorro90 írta:
adminisztrator írta:most hallottam egy olyan id-t, aminek az volt a szövege, hogy "na mi van veled, hö? ozone fm? maximum dance, mi?!"

mindemellett ilyen fityeházi kocsmai kötekedés hangvétellel.
nekem nagyon tetszett ez a régről előkapott szignál (nem), remélem, még sok ilyen lesz..

én nem tudom, mit csinál a 'légy' becenevű, programmingért felelős úriember, de kezdem azt hinni, hogy tudatosan szart, hogy ha majd egyszer valamikor megszólalnak budapesten is, akkor látványosan fel lehessen turbózni, ha pedig jön neki egy jobb munkalehetőség, akkor majd ne kelljen - kényelmi okokból - küzdenie azzal a termékkel, amit előzőleg felépített. nagyon okos taktika, mondjuk a kb. 10 évvel ezelőtti munkahely-váltás után teljesen érthető is..

így tehát 'légyről' továbbra is azt mondom, hogy remek szakember, csak azért ezt talán így nem kéne.
Egyszer belefüleltem, és azt hiszem, a délutáni (Jam) műsor egyik id-jének a végén ilyesmi szöveg van, hogy: "Mér' mit hittél, mit hallgatsz?"
Nekem sem szimpatikus az egész.
nem tartják túl sokra a hallgatóikat...
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 108