adminisztrator írta:"egyet beszólsz,kettőt kapsz"noartist írta:hanem nemtetszését a kezével rendezhetnéezt fejtsd ki kérlek bővebben
adminisztrator írta:"egyet beszólsz,kettőt kapsz"noartist írta:hanem nemtetszését a kezével rendezhetnéezt fejtsd ki kérlek bővebben
Zorro90 írta:fú, hát ez rettenetes..adam1400 írta:most nézem az rtvstat-on hogy tegnap nem volt discoshit az ozoneon. még jó hogy rádió (pont) 1-et hallgattam ,mert ott volt. megint ....rt valaki berakni.Személy szerint nem is bánom, ha a dalok között nem azt kell hallgatni, ahogy egy mellesleg nős férfi nagy nyilvánosság előtt elmondja, hogy melyik énekesnőnek vagy klipben szereplő csajnak mely testtájai hogyan indítják be a hormonjait...
adam1400 írta:most nézem az rtvstat-on hogy tegnap nem volt discoshit az ozoneon. még jó hogy rádió (pont) 1-et hallgattam ,mert ott volt. megint ....rt valaki berakni.Személy szerint nem is bánom, ha a dalok között nem azt kell hallgatni, ahogy egy mellesleg nős férfi nagy nyilvánosság előtt elmondja, hogy melyik énekesnőnek vagy klipben szereplő csajnak mely testtájai hogyan indítják be a hormonjait...
noartist írta:Gyerekek..kéne egyszer egy Mediasite-tali.És egy sör mellett az ilyesmit megdumálni.Ott nem tilthat le senki senkit,hanem nemtetszését a kezével rendezhetné.Milyen szép,és meghitt lenne..Az a baj, h sok embernek fájna az arca, és néhánynak a keze.
noartist írta:hanem nemtetszését a kezével rendezhetnéezt fejtsd ki kérlek bővebben
mimi írta:én pedig vazektómiát akarok lassan..kukac írta:ha már ilyen rutinos pereskedő vagy, idézz már legyszi néhány hatályos jogszabályt a Btk-bolmondjuk ha ezeket a hozzászólásokat egy állapotos nő meglátja, simán megáll a 163. § szerinti magzatelhajtás bűntette
kukac írta:ha már ilyen rutinos pereskedő vagy, idézz már legyszi néhány hatályos jogszabályt a Btk-bolmondjuk ha ezeket a hozzászólásokat egy állapotos nő meglátja, simán megáll a 163. § szerinti magzatelhajtás bűntette
adam1400 írta:mimi: nem tudom ki vagy,de ne szólj bele! azt se tudod miről van szó és,hogy ki vagyok.tényleg nem tudom, ki vagy te, hogy privátban írogatsz vadidegeneknek meg félrevezeted őket.