@kukac: Köszi a választ
. Egyetértünk, minden viszonylagos. Én a jelenleg működő többi magyarországi rádióhoz viszonyítottam (máshoz nem látom értelmét). A playlistbe pedig talán pont az általad említett kaotikusság tetszik. A szlogenben viszont nem értem mi az ellentmondás (Nyíregyháza kedvenc zenecsatornája)?
@Redfox81: "Csak azt, hogy hallgatói szemszögből nem olyan nagy gond az a bpm ugrás mint ahogy leírtad, ha
összességében a rádió rendben van."
- de, nagy gond, ugyanolyan zavaró, elkapcsolasi faktor, mint a szünet, a reklám, vagy egyéb hirtelen durva váltással járó prózai betét, ezen fölösleges vitatkozni. ez alapján pont nem úgy tűnik hogy annyira rendben lenne a rádió.
"Az idézetre pedig: nekem az jött le belőle, hogy szerinted azért hallgatják ezt, mert nincs más: "Az igaz, más kocsma nem is volt A faluban.". Erre írtam a másik 2
rádió nevét. Ha pedig azt akartad kihozni belőle, hogy
nem is keresnek mást "Be se’ nézett más kocsmába...",
akkor ezek szerint szeretik, nincs akkora hiba ami miatt
továbbtekerjenek. Én pl. gyakran "nézek be" főleg
újonnan induló, vagy megújuló "kocsmába", mégis ez a
"törzshely", ráadásul az ország túlsó végéből online."
- nem kell ennyire tulkomplikalni es olyan dolgot megpróbálni belemagyarazni, ami nincs is. Ezzel mindössze annyi lett mondva, hogy minden viszonylagos, mihez képest mérjük.
"Viszont érdekelne, hogy szoktad-e hallgatni ezt a rádiót,
vagy csak egy playlist alapján írtad a véleményed?"
- persze, sok mással együtt. A playlistje kellőképpen kaotikus és emlékeztet más rádiók listájára (más rádióknal használt musorbetetek is hallhatók, a múltkor csiptem el egy telefonos játékot, ahol az nyert akinek a címet bemondták es visszahívta a rádiót, ezt a debreceniek kezdtek el így ebben a formában játszani), a szlogenje a Rádió1-éhez hasonlóan arculatilag ellentmondásos, a musorvezetesben szarvashibakat nem hallottam, de semmi extra...