Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
djlacee írta:Ma pedig MKR híreket hallottam, utána Avicii vs. Aloe Blacc - Wake me upA rádió akkor veszett el, amikor elbukták az új médiatörvény szerinti átminősítést (minden közműsor-szolgáltatónak kellett kérnie az új törvény szerinti közösségi kategóriát, nem kapták meg): 2010/11 óta a Corvinus kereskedelmi rádió, az meg már van másik. Természetesen Sopronban a Corvinus-jellegű közösségi célú adó önerejéből nagyon nehezen tud fennmaradni. 2015 augusztusáig szólhatnak így...
Ez volt az a pont, ahol kitöröltem az autórádióm programjából a Corvinust, helyét pedig átvette a Radio OP. Gondolom majd kapok visszajelzést bizonyos platformokon hogy "mekkora kárt okozok ezzel", de őszintén megmondom: én erről a rádióról lemondtam.
djlacee írta:Úgy, ahogy hallottam már a Kossuthon is, szintén hétköznap délután, többször is. Mondjuk a Katolikusba már valóban sok egy ilyen dal...mihalylovics írta:Hát nem, bár nem tudom egy ilyen célközönségű rádióba az a dal például hogy fér bele hétköznap délutándjlacee írta:én erről a rádióról lemondtam.Gondolom nem a Wake me up miatt
mihalylovics írta:Hát nem, bár nem tudom egy ilyen célközönségű rádióba az a dal például hogy fér bele hétköznap délutándjlacee írta:én erről a rádióról lemondtam.Gondolom nem a Wake me up miatt
djlacee írta:én erről a rádióról lemondtam.Gondolom nem a Wake me up miatt