RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#120350  Szerző: zsombor

Ha páran ugyan ebben a stílusban nyomták a kommentezést a Music fm facabook oldalán, akkor én egyáltalán nem vagyok meglepődve azon hogy kicsapták Őket onnan. (akinek nem inge....)
 #120320  Szerző: adam1400

hát felvették csak épp kata meg artúr konzervről.
 #120317  Szerző: mlaszlo

adam1400 írta:de akkor a top 50-et meg a let's go extrát miértnem vették fel?
Egy autós magazint fel lehet venni hónapokkal előre is, annak a tartalma valószínűleg nem fogja aktualitását veszteni, de egy programajánló és egy top 50 kicsit más. Azok is mehetnek felvételről, de gondolom azok nem ennyire előre lehetnek felvéve, mert daloknál és a programoknál lehet változás.
 #120316  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:de akkor a top 50-et meg a let's go extrát miértnem vették fel?
Miből gondolod, hogy nem vették fel? :D
 #120315  Szerző: adam1400

de akkor a top 50-et meg a let's go extrát miértnem vették fel?
 #120314  Szerző: fecokam7

adam1400 írta:Vicces Petra helyett kata volt délbe mert nyaral de tomi érdekes hazajött az autogram miatt De érdekes a top50t meg artúr vezeti.
De érdekes, hogy nem hallottál még az előre felvett műsor fogalmáról...
 #120313  Szerző: asr27

adam1400 írta:Vicces Petra helyett kata volt délbe mert nyaral de tomi érdekes hazajött az autogram miatt De érdekes a top50t meg artúr vezeti.
Valóban nagyon érdekes! :o Hmm, ma ezen fogok agyalni egész nap, sőt ez miatt nem is fogok tudni aludni.
 #120311  Szerző: adam1400

Vicces Petra helyett kata volt délbe mert nyaral de tomi érdekes hazajött az autogram miatt De érdekes a top50t meg artúr vezeti.
 #120267  Szerző: bertokattila

krisz83 írta:
noartist írta:Én is egy teljesen normális kérdést fogalmaztam meg: Leviék egy búcsúadásban elköszönnek még a hallgatóktól?Fittire is vonatkozik..
Emiatt tiltottak ki,hát üdvözlöm őket.Amúgy is parasztok a hallgatókkal.Nehogy Cooky se térjen vissza a szabadságról...
Nehogy. :-D
Én már ezen sem lepődnék meg.
Pár hete ,amikor Bálint volt "szabadságon" feltettem a témát, hogy mi van ha Leviék sorsára jut.
Akkor mindenki leugatott, hogy menjek el orvoshoz...paranoiás vagyok.
És lám 2 héttel később Bálint nincs a rádiónál.
Egy music fm- es írta privátban, hogy ha biztossá válik az ügy, lesz hivatalos közlemény, hát nincs.
A másik, hogy eddig 5 ember (Levi, Steve, Fitti, H. Péter és Iller Bálint) távozott a rádiótól, és egynek sem engedték, hogy legalább elköszönjön a hallgatóktól. És mind az 5 tel ugyanazt a a suyi módszert alkalmazták, hogy egy ideig hazudjuk, hogy szabadságon van, aztán többet nem hallunk róluk. (az utolsó mondat utolsó vesszője utáni rész Fittire nem vonatkozik, mert őt legalább bejelentették a facebook- on.
 #120227  Szerző: krisz83

A kitiltásokkal kapcsolatosan részemről utoljára annyit, aki mélyen magába néz, átgondolja hogy mit, és hányszor írt, majd ezek után még mindig ugy gondolja, hogy jogtalan volt, azoktól az egész rádió nevében, én kérek elnézést.
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 565