Ha páran ugyan ebben a stílusban nyomták a kommentezést a Music fm facabook oldalán, akkor én egyáltalán nem vagyok meglepődve azon hogy kicsapták Őket onnan. (akinek nem inge....)
adam1400 írta:de akkor a top 50-et meg a let's go extrát miértnem vették fel?Egy autós magazint fel lehet venni hónapokkal előre is, annak a tartalma valószínűleg nem fogja aktualitását veszteni, de egy programajánló és egy top 50 kicsit más. Azok is mehetnek felvételről, de gondolom azok nem ennyire előre lehetnek felvéve, mert daloknál és a programoknál lehet változás.
adam1400 írta:de akkor a top 50-et meg a let's go extrát miértnem vették fel?Miből gondolod, hogy nem vették fel?
adam1400 írta:Vicces Petra helyett kata volt délbe mert nyaral de tomi érdekes hazajött az autogram miatt De érdekes a top50t meg artúr vezeti.Valóban nagyon érdekes!
krisz83 írta:Én már ezen sem lepődnék meg.noartist írta:Én is egy teljesen normális kérdést fogalmaztam meg: Leviék egy búcsúadásban elköszönnek még a hallgatóktól?Fittire is vonatkozik..Nehogy. :-D
Emiatt tiltottak ki,hát üdvözlöm őket.Amúgy is parasztok a hallgatókkal.Nehogy Cooky se térjen vissza a szabadságról...