RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120426  Szerző: Roger

Úgy néz ki 26 éves fejjel 'kiöregedtem' ebből a nagyon erős (2-3 órás) CHR/CHR Dance formátumból...
 #120420  Szerző: mimi

Kép
 #120419  Szerző: markfelt

Ádám, drága szívem!

úgy döntött a moderátori stáb, hogy mivel már minden rólad szól, konkrétan elárasztod a fórumot, ezért napi 1 hozzászólásban korlátozunk. ez mostantól érvényes, tehát ma még egyet szólhatsz hozzá ezen a fórumon (nem topiconként, hanem az egész fórumon), holnap is maximum egyet és ez így fog menni visszavonásig.

technikai korlát nincs, de figyelünk, és ha kettőt, vagy többet írsz, akkor tiltunk/törlünk. kivétel nincs.
 #120417  Szerző: adam1400

Igen Ákos. Te Jó ég milán mint az óvodaba komolyan. És az a vicc hogy fiú vagy. Nekem miért nem szóltál hogy ez a problémád? Be lehet állítani azt hogy ne lásd Mit írok ki Neked is meg én is be tudom állítani arról meg nem tehetek hogy a lányok gyűjtik a jelölést.
 #120416  Szerző: Milán

Zorro90 írta:
Milán írta:Gondolom az Ákos.....
Hogy ez nekem eszembe se jutott... pedig O3 topic :D jó, késő van, el is teszem magam holnapra :D Jó éjt!
http://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU :troll:
 #120415  Szerző: Zorro90

Milán írta:Gondolom az Ákos.....
Hogy ez nekem eszembe se jutott... pedig O3 topic :D jó, késő van, el is teszem magam holnapra :D Jó éjt!
 #120414  Szerző: Milán

Gondolom az Ákos.....
 #120413  Szerző: djlacee

Nahát Milán, vannak nálad nagyobb trollok
:troll:

OFFONDÁRÉ
 #120412  Szerző: Zorro90

Milán írta:
Zorro90 írta:
adam1400 írta:na megjött a másik tiltogatós.
Kiről, miről beszélsz?
Rólam, mert letiltottam a Facebook oldalamról, mert két percenként kirakott egy profilt hogy jelöljék be az emberek, és én ezt egy idő után meguntam, de nagyon....
Én is megunnám... És ki az "egyik"?
 #120411  Szerző: Milán

Zorro90 írta:
adam1400 írta:na megjött a másik tiltogatós.
Kiről, miről beszélsz?
Rólam, mert letiltottam a Facebook oldalamról, mert két percenként kirakott egy profilt hogy jelöljék be az emberek, és én ezt egy idő után meguntam, de nagyon....
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 108