RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#120519  Szerző: noartist

kukac írta:most egy androidos galaxy-rol netezem, opera minivel ugyanaz a helyzet, az egy oszlopos megjelenitest bekapcsolva eltunik a beallitoikon.
Próbáld ki: https://play.google.com/store/apps/deta ... owser.free
Sok böngészőt használtam már droidon,de messze a legjobb.
 #120517  Szerző: noartist

Ha már ide terelődött a téma: nálam a desktop Firefoxon nem működik az oldal.A hibajelenséget a r.site FB oldalán videóban is tanúsítom.
Mobilon nekem a Next,valamint a Boat Browser vált be (android..).Utóbbiban az user agent-et is lehet változtatni,ami felettébb hasznos tud lenni.
 #120516  Szerző: kukac

@adminisztrator: azt gondolom hogy azért az opera mini eléggé követi a netes standardeket (más fórumokon nincs gondom vele, ezert gondolom hogy maga a fórum motor a ludas), de tegyünk egy próbát, hátha megoldódik.
 #120513  Szerző: djlacee

Internet Explorerben sincs semmi gond, csak van egy keret a logó körül
(Windows Phone)
 #120512  Szerző: markfelt

annyit tudok tenni kukac, hogy blackberryre kikapcsolom a mobiloldalt, így ott is a desktop jön majd be.

a mobil verzió iphonehoz, androidhoz optimalizált, mindenhez sosem lehet tökéletes, de így a piacon lévő okostelefonok 80-90%-án jó.
 #120510  Szerző: kukac

Nincs ilyen a BlackBerry-ez. De maradnek a felhő-alapunal, mert ezzel rengeteget tudok takarékoskodni. Flash pedig nem kell a netre, csak a baj van vele.
 #120509  Szerző: Attis

kukac írta:Nem vitatom, de akkor mobilról mivel netezzek?
Én a Sony saját, gyári böngészőjével netezek. Sokkal jobb, ráadásul a flash-alapú alkalmazásokat tudja kezelni.
 #120508  Szerző: djlacee

Dolphin Browser
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 107