RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#120924  Szerző: Sakál

samsung írta:
asr27 írta:Ez mind szép és jó, de miért kell őszig várni az indulással? :S
idézem:de a balatoni szezon az utóbbi hónapokban teljesen lekötötte az energiánkat :lol:(az a heti 2 műsor :gülü2: stereo csajokat meg bele se számolom... )
Mivel van minderre 1 azaz 1 tehát 1 emberük, igen!
 #120831  Szerző: Snake

Végre vmi jó hír!
 #120826  Szerző: samsung

asr27 írta:Ez mind szép és jó, de miért kell őszig várni az indulással? :S
idézem:de a balatoni szezon az utóbbi hónapokban teljesen lekötötte az energiánkat :lol:(az a heti 2 műsor :gülü2: stereo csajokat meg bele se számolom... )
 #120825  Szerző: asr27

Ez mind szép és jó, de miért kell őszig várni az indulással? :S
 #120821  Szerző: samsung

na ezért(is) nem szerencsés ez a név....https://www.facebook.com/StereoFmKossuthGimi

A Rise FM ősszel debütál a 96.4 FM-en Győrben

A győri rádióhallgatókat érintő hír az is, hogy a Rádió 1 korábbi kisalföldi frekvenciáját (96.4 FM) elnyerő Rise FM ősszel várhatóan tényleg bemutatkozik a megyében.

Mint arról februárban beszámoltunk, a Rádió 1 megüresedett frekvenciáját a balatoni székhelyű Rise FM töltheti be a megyeszékhelyen. Más kérdés, hogy a minden kezdet nehéz esetükben is igaz.

"Továbbra is szeretnénk sugározni Győrben és a megyeszékhely vonzáskörzetében, de a balatoni szezon az utóbbi hónapokban teljesen lekötötte az energiánkat. Ettől függetlenül tettünk lépéseket a sikeres indulás érdekében.

A frekvencia-jogosultságunk megvan; a szerződés szerint húsz órában a balatonival egyező, elsősorban elektronikus zenére épülő műsorfolyamot, míg négy órában helyi gyártású műsorokat fogunk adni.

A győri műsorokat három rádiós állítja össze: a csapatot egy szerkesztő, egy műsorvezető és egy technikus alkotja majd" - közölte a kisalfold.hu érdeklődésére Szilágyi Tamás, a RiseFM ügyvezető igazgatója.

Arra a kérdésünkre, hogy a RiseFM mikor kezdi meg a műsorszolgáltatást Győrben, Szilágyi Tamás úgy válaszolt: "konkrét időpontot egyelőre nem tudok mondani, de mindenképp szeretnénk az első adást útjára indítani ősszel".

Na most akkor már tényleg kurva vicces az egész :lol: :lol: :lol: :lol: Most akkor Rise vagy Stereo? :lol:
Forrás:http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/sze ... n/2347324/
mikor megláttam Szilágyi nevét azt hittem meghalok :DD
 #120797  Szerző: asr27

A héten megint eléggé össze-vissza van minden. Tegnap a NiteRise-ban fél éves mixek mentek, ma meg csak zenék mennek egymás után, úgy mint napközben. Reklámokat sem hallottam ezen a héten. :S
Remélem ez nem a rádió végét jelzi, nagy kár lenne az utolsó (számomra) hallgatható rádióért.
 #120735  Szerző: samsung

Milán írta: Szerintem dolgoztak épp a gépen
Jó vicc :lol: ezzel csak az a baj hogy nem az első eset.
 #120734  Szerző: Milán

Valóban fordult már ilyen elő "nagy" rádióknál is, tehát ez nem olyan nagy gáz...
Szerintem dolgoztak épp a gépen, és hát "enyhén" kifagyott, vagy okozhatta a hibát hogy nem a gépen vannak a zenék, hanem szerveren, és nem tudta lejátszani.
 #120733  Szerző: samsung

asr27 írta:Ilyen bármelyik rádióval előfordulhat, volt is már rá példa.
Ettől sokkal gázabb az, hogy még most sincs semmi infó arról, hogy mi lesz a rádió sorsa! :x
Mikor hallottál te ilyet a Music,Class és társaiban?:D vagy éppen az Ozone Fm-ben?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 470