RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#120843  Szerző: Sakál

Valakinek van ötlete, hogy ki(k) és miért ejakulál(nak) attól, hogy kicsinálnak jól felépített rádiós hálózatokat? Lehet itt behálózni Lánchíddal meg MKR-val az egész országot, de ugyan ki fogja hallgatni?
 #120307  Szerző: hegeri

a reggeli hírekbe belehallatszott többször is a skype üzenetjelző csipogása. :D
 #120274  Szerző: Jozsfm964

Győrben a 91.5-ön és a 99.7-es MHZ-en is Kék Duna szól. Igaz, monóban jön a Mosonmagyaróvári freki, de vállalható...
 #119951  Szerző: asimov

Ezesetben, majd kicsit később, szép csendben születik egy pályázat, ahol nyer, pld. a Lánchíd vagy az MKR... :ninja:
kukac írta:...ráadásul a kék Duna azon rádiók köze tartozik, akiket hatósági szinten is elnyomnak, a frekvenciagazdalkodas alapelveit semmibe véve egyszerűen nem írjak ki a lejáró frekvenciát, nehogy a rádió tovább működhessen. Klub-szindróma egy kicsit másként.
 #119944  Szerző: kukac

...ráadásul a kék Duna azon rádiók köze tartozik, akiket hatósági szinten is elnyomnak, a frekvenciagazdalkodas alapelveit semmibe véve egyszerűen nem írjak ki a lejáró frekvenciát, nehogy a rádió tovább működhessen. Klub-szindróma egy kicsit másként.
 #119943  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Hmm..Én azon csodálkozom,hogy Nyugat M.o-on ez a helyzet,hogy nem tud egy kerrádió megélni!
Ezen sajnos nincs mit csodálkozni, a rossz gazdasági helyzet, az állandó bizonytalanság és a rengeteg plusz teher mindenre rányomja a bélyegét.
A nagyobb cégek inkább az országos adókon hirdetnek, a helyi cégeknek meg nem biztos, hogy sok pénze van hirdetésre.
 #119942  Szerző: kukac

..és akkor itt jön a képbe az, amit a médiapiac ujraosztasarol írtam, es amit olyan hevesen próbáltak meg cáfolni valószínűleg politikailag érintett hozzászólók itt a fórumon...
 #119941  Szerző: nyikolaj

Hmm..Én azon csodálkozom,hogy Nyugat M.o-on ez a helyzet,hogy nem tud egy kerrádió megélni!
 #119937  Szerző: RDS

Hallgattam a kék Dunát mostanság, háát! Nem sok minden történik ott már! A műsorvezető megszólal 1 órában 2x és ennyi.
Fehérváron pedig van kb. 4-5 hirdető, akik pörögnek szinte minden órában 1x és ennyi! Kiszámolható, hogy üzletileg nulla, na és van még 2 rádió ott! HA Győr elhallgat, akkor utána vége lesz, mert veszteséget nem szeret senki termelni. Kérdés utána meddig finanszírozza a tulaj?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 47