mtva híradó hír 1:
nonprofit közműszolgáltatások.
aha. és melyik közműszolgáltató nyereséges? baszomalássan..
Snake írta:Ezt mért kérdezed meg? Azért mert téged is elért az agymosoda. Én is kirúgtam volna. Sőt azt is kirúgom a cégtől aki a fideszre fog szavazni. Ez van.egy az, hogy ellenőrizni se tudod, kettő az, hogy a hülyeség is állampolgári jog.
LuciFerko írta:A politika nem magánélet. A facebook nem magánélet.Snake írta:Nem közeli ismerős, így nem is mondtam véleményt, csak megkérdeztemLuciFerko írta:Mennyire normális, hogy egy ismerősömet azért rúgták ki mert mindig kurucinfós meg jobbikus cikkeket osztogatott facen? (Az egyik informatikai multiról van szó)Ezt mért kérdezed meg? Azért mert téged is elért az agymosoda. Én is kirúgtam volna. Sőt azt is kirúgom a cégtől aki a fideszre fog szavazni. Ez van.Igazából itt azon van a hangsúly, hogy a magánélet meg a munka mennyire fonódhat össze.
Snake írta:Nem közeli ismerős, így nem is mondtam véleményt, csak megkérdeztemLuciFerko írta:Mennyire normális, hogy egy ismerősömet azért rúgták ki mert mindig kurucinfós meg jobbikus cikkeket osztogatott facen? (Az egyik informatikai multiról van szó)Ezt mért kérdezed meg? Azért mert téged is elért az agymosoda. Én is kirúgtam volna. Sőt azt is kirúgom a cégtől aki a fideszre fog szavazni. Ez van.
LuciFerko írta:Mennyire normális, hogy egy ismerősömet azért rúgták ki mert mindig kurucinfós meg jobbikus cikkeket osztogatott facen? (Az egyik informatikai multiról van szó)Ezt mért kérdezed meg? Azért mert téged is elért az agymosoda. Én is kirúgtam volna. Sőt azt is kirúgom a cégtől aki a fideszre fog szavazni. Ez van.