RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#121699  Szerző: Ivoa

A Class FM-et a Dél-Alföldön sehol sem lehet jól fogni (kivéve Szeged). Miért kezdték el a hiányzó frekvenciákat pont most kiárusítani? (Pl. Kiskőrös 97,0.) Röhej.

Lehetett volna egy szuper frekvenciacsomagot összedobni (pl. Kalocsa 94,5; Kecskemét 97,7 (ott még talán jön autóból), Kiskőrös 97,0; Baja 92,2; Kiskunhalas 92,9; Szentes 95,7; Hódmező 97,6; Békéscsaba 100,9; Orosháza 88,6 stb.) a Class FM-nek.

Helyette majd lesz Dankó Rádió. Bravó. A Bartóknak mindenképp országos kell, pedig egy pesti helyi adó is megelőzi hallgatottságban.
 #121692  Szerző: markfelt

egon2 írta:Kedves Admin!

Végül rábólintottak a Dankó Rádió halőzátbővítésére?
Ez itt off de ha már a Neo Fm frekvenciái azaz a 2.országos frekvencia csomag szóba jött.Szerintem,így,hogy csak egy országos lefedettségű kereskedelmi rádió van, a helyi rádiók lélegzethez jutottak.Azaz többen hallgatják őket igy mint mikor 2 országos kereskedelmi rádió volt.Szerintem az egykori Neo/Sláger frekvenciákat szét kell osztani helyi rádiók között.
nem tudom, majd ha bejelentik, akkortól fogjuk tudni. figyelgessétek a radiosite-ot.
 #121690  Szerző: Mipi

egon2 írta:Kedves Admin!

Ez itt off de ha már a Neo Fm frekvenciái azaz a 2.országos frekvencia csomag szóba jött.Szerintem,így,hogy csak egy országos lefedettségű kereskedelmi rádió van, a helyi rádiók lélegzethez jutottak.Azaz többen hallgatják őket igy mint mikor 2 országos kereskedelmi rádió volt.Szerintem az egykori Neo/Sláger frekvenciákat szét kell osztani helyi rádiók között.
Ezt inkább ne. :(
Bárcsak tudnék végre egyhuzamban hallgatni egy jó rádiót bárhol vagyok az országban. Szeretem a PETŐFI-t de néha nem ártana valami mást is hallgatni. Class FM-et alig tudom a megyénkben is befogni. Szentes, Kiskunfélegyháza környékén se jön jól a Class FM. Így csak a PETŐFI marad. Bárcsak az lenne mint Romániában, Szlovákiában, hogy sok hálózatos rádió. És ne minden városban legíyen saját néhol minőségi, néhol pedig gagyi rádióadó. Dankó is legyen csak ilyen amilyen most. Plusz adjanak hozzá még pár városi frekvenciát, és ez is egy tök jó kis hálózatos adó lenne.
 #121689  Szerző: frekivadasz

Hogyan osztanál szét esetenként több megyét lefedő adókat HELYI rádiók között?
 #121682  Szerző: egon2

Kedves Admin!

#121575  Szerző: DRoland

Országos hálózatot nem lehet megbontani, legalábbis remélem! Oda kereskedelmi, független és jó zenéket sugárzó rádió kell, ej de szép álom...
 #121572  Szerző: markfelt

nem hiszem, hogy ehhez a neo hálónak lenne köze.
de nem biztos, hogy rábólintanak.
 #121570  Szerző: Ivoa

A holnapi adás szerény egysoros, de annál fontosabb eleme:

MTVA-188/2013. A Dankó Pista Rádió vételkörzet bővítése

Úgy hiszem, nem marad már sokáig üres a Neo FM helye. (Hogy cserélnek-e a Kossuthtal, az végülis mindegy.)
 #121136  Szerző: LuciFerko

kb 80kbps hangja lett az adásnak.
 #121075  Szerző: noartist

adminisztrator írta:gyerekek, évek óta megy a fórum, az pedig már milliószor elhangzott, hogy a lefedettségi térképek teljesen relatívak.
a dankó ennél sokkal nagyobb, bár tény, hogy nem jön mindenhol

http://nmhh.hu/dokumentum/1719/class_fm ... ettseg.jpg
a class fm sem ekkora.

ezer mindentől függ.
Hál'istennek...
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 81