RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#121140  Szerző: kukac

Sakál írta:Így értettem Kukac(oskodó)
mekkora poén, kitépem a S(z)akál(lam)' :D
 #121138  Szerző: markfelt

tényleg ne politizáljatok
 #121137  Szerző: Sakál

kukac írta:
Sakál írta:Ki tett ilyet?
szerintem a fidesz, elvégre ők vannak kormányon :)
Ki magasztalta? Így értettem Kukac(oskodó)
 #121135  Szerző: krisz83

Lehetne, hogy ebbe nem megyünk megint bele? Vagy legalábbis nem itt? Van külön politika topik. ;)
Nem vagyok moderátor, úgyhogy csak szépen kérek :)
Köszi :yes:
 #121134  Szerző: kukac

Sakál írta:Ki tett ilyet?
szerintem a fidesz, elvégre ők vannak kormányon :)
 #121125  Szerző: Richmonde

Na szép mondhatom... (Bocs az "offért", de most ledobtam a láncot) Na pont nem itt kellene azt a kormányt magasztalni amelyik kétvállra fektette a hazai rádiózást! Off vége!
 #121087  Szerző: asr27

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
Medveczky Ilona neten keres társat. És ha neki megy, nekünk is összejöhet! Írtunk is hirdetést. Egymásról. ;)) Nálatok ki a nyerő?
Bence Bencéről:
Egy borzasztóan jóképű, magas, kigyúrt, ámbár gyengéd srác vagyok, aki csakis azért él, hogy téged boldoggá tegyen. Szabadidőmben magamat nézem a TV-ben és hallgatom a rádióban. Előny, ha Nagykárolyban élsz és szerepeltél már tehetségkutatóban. Jelszó: „szerénységem határtalan”
:gülü2: :gülü2:
 #121084  Szerző: Sakál

Kicsit félve írom le, mert nyilván vannak bőven sajnos, akik bírják ezt a hülyegyereket, de szerintem Istenes Bence leginkább egy majomketrecbe illene. Amit ő csinál nem vicces, de még csak nem is érdekes. Egy silány jópofáskodás, vagy hogy rímeljek az imént leírtakra, majomkodás. Az, hogy ez a gyerek eladható, majdnem annyira elgondolkoztató, mint Győzike jelenléte a médiában.
 #121052  Szerző: bertokattila

Dani írta:Szerintem Istenes Bence nem illik bele a Music FM arculatába. Az őt megelőző műsorvezetők jobban passzoltak István Dánielékhez...
Szerintem meg István Dani nem illik ide, Bence annál inkább.
  • 1
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 565