zenefalo írta:Engedélyekre várnak a hálózatba-kapcsolódáshoz.Nos, ha hónapokig ezt nem kapják meg,addig csak a vegetálás lesz?Hát ez az egész amit csinálnak, eléggé no comment...
Üdv, DXM
zenefalo írta:Engedélyekre várnak a hálózatba-kapcsolódáshoz.Nos, ha hónapokig ezt nem kapják meg,addig csak a vegetálás lesz?Hát ez az egész amit csinálnak, eléggé no comment...
Sakál írta:Na ma reggel se történt semmi, és valahogy elég fos zenék mennek.Valóban semmi változás, se műsorvezetés, se hírek nincsenek.
Szabi írta:A rádió saját fórumában a műsorvezetők többször is utaltak rá, hogy 30-ától már rendes műsor lesz.Hát én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy holnaptól már lesz. Vagy esetleg lesz, de nem a pestin, az fix.
Azt is írták, hogy azért megy a napokban a balatoni frekin konzerv adás, mert kivételesen hétvégén is élőben lesznek majd (mert amúgy hétvégén felvételről menne minden?! na ne...) az indulás miatt.
Itt felmerül pár kérdés, na meg az emberi hülyeség... de ebbe nem mennék bele, még a végén megsértődik valaki.
Gondolom ők se így szerették volna és szerintem holnap 6-tól már 100%, hogy lesz műsor.
bsector írta:Akkor meg minek kellett a 30.-a 12.00-át ennyire fényezni, ha semmi változás nincs szinte?Valóban fölösleges volt, mert nem történt semmi, pedig jó lenne, ha már valami műsor is lenne.