RADIOSITE Fórum

• Ideiglenes rádiók

#121655  Szerző: djlacee

Tudom hogy nem Magyarország, de a Lounge FM évek óta ideiglenes engedéllyel megy Bécsben
 #121654  Szerző: molnarb

Furcsa... mondjuk nagyon ügyesen csinálják....

Mttv:
"65. § (1): A Médiatanács kérelemre ideiglenes, legfeljebb harminc napra szóló hatósági szerződést köthet olyan helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására:
a) amelynek a frekvenciatervét a Hivatal a 49. § (5) bekezdés alapján közzétette, azonban hatósági szerződést még nem kötött,
b) amelyre más már médiaszolgáltatási jogosultságot szerzett, de a jogosult médiaszolgáltatása az ideiglenes médiaszolgáltatás befejezését követő hatvan napon belül nem kezdődik meg, vagy
c) amelyre vonatkozóan a Hatóság igazolja, hogy a médiaszolgáltatás másoknak okozott zavarás és a nemzetközi előírások megsértése nélkül folytatható."

"(5) Ideiglenes hatósági szerződést
a) ugyanazzal a vállalkozással évente egyszer,
b) azonos közigazgatási területen évente három alkalommal lehet kötni. Az ideiglenes hatósági szerződések időtartama között legalább tizenöt napnak el kell telnie."

"(9) Az (1) bekezdésben megjelölt ideiglenes médiaszolgáltatási idő nem hosszabbítható meg."

A 15 nap eltelt mert hivatalosan az előző kör szeptember 3-ig tartott ez pedig 20-án indult, bár nem tudom valóban volt-e ennyi fehér zaj. Az előző jogosultság az Ipoly-völgyi Közösségi Televíziósok Egyesülete nevén futott, ez pedig az Ipoly Média Kft. Így ez a két vállalkozás már eldurrantotta az évi egy "patronját", de nyilván még találnak céget, ha kell, viszont idén még egy ilyen kör lehet, mivel háromszor lehet, adott telephelyen ilyesmit indítani, bár a környező településekre is lehet kérni, ami nevetve beszól Balassagyarmatra, szóval lehet hamarosan jön majd Szügy vagy Érsekvadkert :D
 #121650  Szerző: Sakál

Ha jól tudom 2X1 hónap a plafon egy évben ideiglenes engedélyből. Így van? Ha így, vajon mi a tervük későbbre?
 #121557  Szerző: LuciFerko

lehet 1-2 napra is engedélyt kérni amúgy.
 #121556  Szerző: Milán

????

Kép
 #121199  Szerző: Permi

adminisztrator írta:
DRoland írta:
Sakál írta:Szécsényben (kb. 20 km-re) Bgy-tól nem állt meg az autórádió keresője. Engem viszont jobban érdekelne, hogy-hogy még szól.
Nem áll meg az még Bgyarmaton sem, mert nincs RDS, sok autórádió meg azt (is) figyeli. Lehet, hogy nem 1 hónapos az engedélyük?
de, egyhónapos.
Akkor? :gülü:
 #121142  Szerző: markfelt

DRoland írta:
Sakál írta:Szécsényben (kb. 20 km-re) Bgy-tól nem állt meg az autórádió keresője. Engem viszont jobban érdekelne, hogy-hogy még szól.
Nem áll meg az még Bgyarmaton sem, mert nincs RDS, sok autórádió meg azt (is) figyeli. Lehet, hogy nem 1 hónapos az engedélyük?
de, egyhónapos.
 #121139  Szerző: DRoland

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28