RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#121337  Szerző: markfelt

bertokattila írta:
kukac írta:@bertokattila: "SLÁGER??!!?? Ez minden de nem sláger.
Attól még, hogy a sok proli éjjel-nappal ezt halgatják
nem sláger.
Ez a dal zeneileg 0, rohadt hosszú, unalmas, és
tetejében még 3 másodpercenként bele ordít valaki
valami ordenáré, kiherélt hangon..."
- Nos, kezdjuk az alapokkal: izlések és pofonok különbözõek, ha neked nem az tetszik az, ami a világ összes slágerlistáját vezeti, akkor azt hogy mi a sláger és mi nem, hadd ne te itéld már meg, mert láthatóan nem értesz hozzá, nem vagy rá fogékony, nem neked szól ez a dal. Attól pedig hogy egy adott zenét ki szeret és ki nem, semmi köze nincs az illető származásàhoz, vallásához, bőrszínéhez, intelligenciájához és társadalmi státuszàhoz. Úgyhogy jobb ha ilyet nem mondasz.
Ezek szerint nem vagy tisztában a proli szó jelentésével...
azt hiszem, ezt itt nem kéne firtatni. egyébként a latin proles szóból származik, ami ivadékot jelent. tehát eredeti jelentésében: "ember, akinek csak kölke van, semmi mása nincs"

amúgy mérhetetlenül gyűlölöm, ha valaki ezt a szót használja, bár én ezalól kivételt képezek, mert imádom használni és imádom magamat.. (nem) (de)
 #121336  Szerző: markfelt

kukac írta:@adminisztrator: nekem pedig ez a csengőhangom három hónapja. Akkor most ettől melyikünk a jobb és melyikünk a szarabb ember, te vagy én?
természetesen én vagyok a jobb, nem értem, egyáltalán hogy kérdezhetsz ilyet..
 #121335  Szerző: kukac

Mindenki az aminek érzi magát, ez szuverén jogod :)
Maga a dal pedig teljesen rendben van, a slágerré válás minden kelléke megvan benne, de nem kell mindenkinek szeretnie, hova lenne a világ ha mindenki ugyanazt tartaná jónak.
 #121334  Szerző: Zorro90

Nagyon jót szórakozom :D
Egyébként semmi bajom a dallal. És proli vagyok, nem titkolom... :D
 #121333  Szerző: kukac

Ezek szerint nem vagy tisztában a pejoratív szóhasználat hatásával...
 #121332  Szerző: bertokattila

kukac írta:@bertokattila: "SLÁGER??!!?? Ez minden de nem sláger.
nem sláger.
- Nos, kezdjuk az alapokkal: izlések és pofonok különbözõek, ha neked nem az tetszik az, ami a világ összes slágerlistáját vezeti, akkor azt hogy mi a sláger és mi nem, hadd ne te itéld már meg, mert láthatóan nem értesz hozzá, nem vagy rá fogékony, nem neked szól ez a dal. Attól pedig hogy egy adott zenét ki szeret és ki nem, semmi köze nincs az illető származásàhoz, vallásához, bőrszínéhez, intelligenciájához és társadalmi státuszàhoz. Úgyhogy jobb ha ilyet nem mondasz.
Ezek szerint nem vagy tisztában a proli szó jelentésével...
 #121331  Szerző: kukac

@adminisztrator: nekem pedig ez a csengőhangom három hónapja. Akkor most ettől melyikünk a jobb és melyikünk a szarabb ember, te vagy én?
 #121330  Szerző: Attis

adminisztrator írta:attól még egy hosszú kántálós szar.. konkrétan savas felböfögésem van tőle a kezdetek óta.
Nekem tetszik! :boldog:
 #121329  Szerző: kukac

@bertokattila: "SLÁGER??!!?? Ez minden de nem sláger.
nem sláger.
 #121328  Szerző: kukac

Megint egy műértő... No comment
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 565