RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#121758  Szerző: bertokattila

Valkó Eszter a Music fm új tagja.
Innentől minden éjjel+hétvégén reggel vezet műsort.
 #121697  Szerző: Zorro90

Tegnap meló közben kellett hallgatnom ezt a rádiót, és zeneileg nagyon tetszett, bár sok dalt a 8 órás műszak alatt kétszer is hallottam. Ennél nagyobb változatosságra vágyom (tudom, telhetetlen vagyok :D).
Gyönyörű pillanat volt a DRS-ben a Music Car elvontatása tilosban parkolás miatt :D
 #121629  Szerző: csokie

Nekem a hirbed nagyon bejön, kéne nekem csak simán is ez a gumizene. Tiszta halu az egész hírek ettől :)
 #121621  Szerző: Zorro90

Előttem kukac és Attis társalgása volt jó :)
Nem baj, ha hasonlít, nem azért írtam, csak érdekesség. De nekem nagyon bejön(nek) ez(ek) az aláfestő zene/zenék. :)
 #121618  Szerző: markfelt

mármint mi volt jó?
és az miért baj, ha hasonlít?
 #121613  Szerző: Zorro90

Hehe, ez jó volt :D

Ide is tartozik meg nem is:
10 és 11 között hallottam közlekedési híreket egy taxitársaság támogatásával, és alatta az aláfestő zene erősen emlékeztetett a nyíregyházi Rádió Pont 1 hírbedjére...
 #121342  Szerző: kukac

Köszönöm a megerősítést! :)
 #121341  Szerző: Attis

kukac írta:@adminisztrator: "természetesen én vagyok a jobb, nem értem, egyáltalán hogy kérdezhetsz ilyet.."
- minden szentnek maga felé hajlik a keze! Már csak azt kell eldönteni hogy ki a szent és ki nem..
Ha ránézek a profilképedre, szerintem egyértelmű! ;)
Bocs az offért...
 #121339  Szerző: kukac

@adminisztrator: "természetesen én vagyok a jobb, nem értem, egyáltalán hogy kérdezhetsz ilyet.."
- minden szentnek maga felé hajlik a keze! Már csak azt kell eldönteni hogy ki a szent és ki nem..
 #121338  Szerző: markfelt

kukac írta:Mindenki az aminek érzi magát, ez szuverén jogod :)
Maga a dal pedig teljesen rendben van, a slágerré válás minden kelléke megvan benne, de nem kell mindenkinek szeretnie, hova lenne a világ ha mindenki ugyanazt tartaná jónak.
persze, a dal abszolút rendben van, de attól még én utálom. ahogy a chris lake féle sundownt, a kállay-saunders féle my babyt és az agebeat féle illusionst is, és azt, hogy képtelenek kikopni.

de most már jó lenne visszatérni a music fm-hez, ha már ebben a témában vagyunk.
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 565