RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#12333  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:Hogy alakul a hálózat? Még mindig 0 a hálózatban lévő rádiók száma?
Mit tudtok?
hát mennyi legyen? a 0 szép kerek szám. az advertum azt mond, amit szokott, ezzel szemben a valóság pedig az, ami.
a népszava írt pár napja erről, és - mint az mszp-hez legközelebb álló napilap - elég pesszimistán fogalmazott a bombaüzletről. csak egy kis részlet ebből a cikkből - köszönet érte annak a kedves kollégának, aki fizetett érte 210 forintot :D :D :D
Noha az Advertum Kft. üdvözölte a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségének azon határozatát, amellyel csütörtökön a Magyar Hivatásos Labdarúgóligától visszavette a vagyoni értékű jogokat, lapunk klubtulajdonosoktól származó információi szerint a nyíregyházi cég ezzel csak távolabb került attól, hogy – állami garanciavállalás mellett – 5,2 mil­liárd forintos bankhitelhez jusson.
...a csütörtöki ülésen elhangzott: törvénysértő az MHLL és az MLSZ közötti szerződés, melynek értelmében a liga 2007 végén három esztendőre megkapta a vagyoni jogokat. ... így semmis az MHLL és az Advertum közötti szerződés, ráadásul a ligának semmiféle jogalapja nem volt a jogokat 15 évre odaígérni az Advertumnak.

Forrás: Népszava napilap
hát ez van, de tény, amit Viktorka is mondott, hogy eddig még nem kaptak pénzt. vagyis: a jelenlegi három frekvencia után a felhalmozódott tetemes tartozást még mindig nem fizették be és az új rádiókat sem fizették ki (ők azt mondják, hogy kifizették, önerőből).
Johnny írta:Meg valamikor most volt a születésnap is nem?
nem verték nagy dobra, biztosan úgy érzik, hogy nincs okuk ünnepelni. :shock: a januári hallgatottsági eredményekre viszont kíváncsi leszek, ti. ha a gold fm nem kampányol ebben az időszakban, akkor egyedüli helyi kereskedelmi rádióként is (gyakorlatilag) lenyomja mindenki, ha pedig kampányol, akkor ő a leghallgatottabb. most viszont semmi kampány nem volt - legalábbis én nem tudok semmi nagy dologról.
Johnny írta:Viszont most már összekapcsolódhatna jogilag az anyarádióval végleg, szóval már nem kell kabrió sem, meg senki. Jöhet ide a nyiregyi adás.
lehet, hogy jobb is lenne... nem sokkal, csak fél fokkal. ezaz! nehogy már legyen itt bármilyen helyi rádió is...
Johnny írta:Jaaa tényleg már az sincs meg állítólag úgy emlékszem.
mármint anyarádió? hát már az sincs meg. :mrgreen:
 #12327  Szerző: Johnny

Hogy alakul a hálózat? Még mindig 0 a hálózatban lévő rádiók száma?
Mit tudtok?

Meg valamikor most volt a születésnap is nem?
2 éve nem fizető rádió is csak hazánkban elképzelhető. Viszont most már összekapcsolódhatna jogilag az anyarádióval végleg, szóval már nem kell kabrió sem, meg senki. Jöhet ide a nyiregyi adás.
Jaaa tényleg már az sincs meg állítólag úgy emlékszem.
 #12179  Szerző: Sakál

Az, hogy a hallgatók szempontjából rossz lehet, az valószínű, de Te belekeverted a Versenyhivatalt is pl. Szóval jogi értelemben nyilván nem az, ezért soroltam fel a példákat, hogy hol fordult még elő ilyen.
A hallgatók szempontjából egészen biztosan nem jó, mert itt az összes miskolci fórumozó "sír" h nincs normális rádió Miskolcon. Nade: a Juventus nem egyértelműen helyi, a Sztár FM meg rétegrádió, tehát majdnem az a helyzet, mintha csak egy helyi rádió lenne, ilyen pedig van máshol is. És akkor nyilván nem töri össze magát az az egy, elég ha az országosokat veri. Ahhoz pedig megvan eleve egy nagy előnye: hogy helyi. Nagyon sok esetben ez elég is.
Eger (ha már így szóba került): az egykori Rádió7-nek, az egri és a győri Rádió1-nek (ami majdnem azonos műsort ad a pestivel) és a tatabányai Rádió1-nek (ami csak névhasználati szerződést kötött a Rádió1-gyel) kb. ugyanaz a tulajdonosi köre. Hivatalosan a Rádió7-nek és a tatabányai Rádió1-nek volt ugyanaz a cég a tulajdonosa, ezt adták el az Advertumnak.
 #12178  Szerző: Zolika

Szabi írta:Kaposváron 3 helyi rádió van egy kézben. A 4. meg a vergődő "konkurencia".
Bár nemcsak ezért vergődik, a "túlerő" mellett elég balfaszok is.
Az sem semmi akkor. :evil:

Gondolom sokan hiába várnak frekvenciára, lehetőségre, míg másoknak ugyanott több is van a kezükben.
Nem hiszem, hogy ezt ne lehetne szabályozni.
Néhány éve az RTL tulajdonosával is eladatták a Népszabit...
 #12169  Szerző: MrG

Kaposváron 3 helyi rádió van egy kézben. A 4. meg a vergődő "konkurencia".
Bár nemcsak ezért vergődik, a "túlerő" mellett elég balfaszok is.
 #12168  Szerző: Zolika

Sakál írta:
Zolika írta:Jól gondolom, hogy az ottani 3 helyi adó közzül 2 (Juventus, Sztár) azonos tulajdonban van?!
Ez esetben ez súlyosan versenyellenes szerintem. A helyetekben engem ez zavarna. Az ORTT vagy a Versenyhivatal nem lép ez ügyben?!
Ti jobban tudjátok ezt.
És ha azonos tulajdonban van akkor mi van? Pesten is azonos tulajdonban van, sőt pár éve a Danubius és a Roxy is azonos tulajdonban volt, vagy Egerben a Rádió1 és a Rádió7. Nyilván ezekből a párosokből nem ugyanaz a célközönsége az egyiknek mint a másiknak. Tehát magát nem gyengíti, előnye van belőle, az, hogy a hirdetőinek több megjelenési felületet tud kínálni. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: egyáltalán nem versenyellenes, mitől lenne az?
És ezt te komolyan gondolod?! :lol: :lol:

Ha már ellent akarsz nekem mondani, és bizonyítani, mekkora verseny van Miskolcon, azzal jöhettél volna, hogy ott is van Danubiusz, Sláger, Gold, és az államiak, a felvetésben említettekkel szemben. Ez valóbban érv lett volna a verseny léte mellett.

Megállapodtunk volna abban, hogy ez a rádióspiacon elég relatív dolog. Szerintem az nem egészséges ha a 3 helyiből, 2 azonos tulajdonú, szerinted meg belefér. Pont.

Nade azzal jönni, ez mennyire előnyös, akinek több is van... Ezt mégis, ki a fene vitatta?!
Miként nekem is lenne annyi eszem, hogy ha több frekim van, különböző rétegeket célzok meg velük.

A te logikáddal, lehet minden azonos tulajdonban, csak mást adjanak és akkor élveznéd a "versenyt".
Sőt az elmúlt rendszerben is nyilván élvezted a Kossuth, Petőfi és Bartók "öldöklő küzdelmét".

Ami meg a többi várost illeti. BP-n sokkal több adó van. Én úgy látom, ennyi még belefér.
Miként Debrecenből is rémlik olyan, hogy egy nagy adó, egy kisebb rétegzenét nyújtót is beindított nemrég. Ám úgy érzem itt is van elég freki, hogy ez még beleférjen.

Eger kapcsán a Gold nem pont a Rádió7-et vette meg? És bizony nem a Rádió1-től, hanem egy cégtől, amely a tatabányai adó kapcsán névhasználati szerződést kötött az R1-el.
De ebben annyira nem vagyok otthon. Lehet rosszul olvastam valamit.

Más városok rádióinak tulajdonosszerkezetét pedig nem ismerem. De azok nem is befolyásolják a legkisebb mértékben sem a miskolci helyzetet.
 #12161  Szerző: Sakál

Zolika írta:Jól gondolom, hogy az ottani 3 helyi adó közzül 2 (Juventus, Sztár) azonos tulajdonban van?!
Ez esetben ez súlyosan versenyellenes szerintem. A helyetekben engem ez zavarna. Az ORTT vagy a Versenyhivatal nem lép ez ügyben?!
Ti jobban tudjátok ezt.
És ha azonos tulajdonban van akkor mi van? Pesten is azonos tulajdonban van, sőt pár éve a Danubius és a Roxy is azonos tulajdonban volt, vagy Egerben a Rádió1 és a Rádió7. Nyilván ezekből a párosokből nem ugyanaz a célközönsége az egyiknek mint a másiknak. Tehát magát nem gyengíti, előnye van belőle, az, hogy a hirdetőinek több megjelenési felületet tud kínálni. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: egyáltalán nem versenyellenes, mitől lenne az?
 #12113  Szerző: Zolika

Obladioblada írta:
Zolika írta:Ha viszont létrejön a szerződés az állammal és az MLSZszel (A Népszava szerint pl. inkább távolódóban vannak!!!) akkor viszont elvárom a fizetést!
Csak sajnos én nem vásárolok népszavát, smst nem küldök, hogy lássam a pdf-et, online pedig basznak feltenni a cikket. Érdekelne miről volt benne szó.
Én sem vásárolok. Ingyen olvasom azt is. :mrgreen:

De én csak egy hülye újságíró vagyok, aki azt sem tudja miről hadovál. Mint látjuk, teljesen másként interpretálom ugyanazt, mint ti.

Az itteni tapasztalatod alapján nem akarhatod, hogy a cikket én közvetítsem. :lol:

A Népszavának amúgy sem a sport az erőssége, sőt... Hidd el semmit sem vesztel, ha kimarad e cikk az életedből.
 #12112  Szerző: Zolika

Obladioblada írta:
Zolika írta:Most már csak VidámSrác van hátra ha jól látom. Nem tűnik könnyűnek, de remélem, vele is jutok valamire. Rajtam nem fog múlni. :)
Meg még egynéhányan akik inkább bele sem folynak ebbe az értelmetlen vitába. Olvasd végig a fórumot elejétől a végéig, és utána beszélgethetünk. A hozzászólásaid többségéről süt, hogy fogalmad nincs miről hadoválsz. A legtöbb témádat már régen kitárgyaltuk. Olvass vissza, ha az adott dologhoz kiegészítésed van, idézz belőle és átvesszük újra.

Amúgy pedig mindenki tisztán látja, hogy közöd van a gold fm-hez, csak játszod a hülyét és az ilyet itt nem szeretjük. Pont.
Most akkor fogalmam sincs miről hadoválok, vagy közöm van a Gold FM-hez (ami feltételezi a tájékozottságot) és ez esetben szerinted is csak játszom a hülyét?!

Finoman fogalmazva is ellentmodó a hozzászólásod...

De nem kell válaszolnod. Igazad van. (Mármint, hogy semmi értelme folytatni.) PONT
 #12107  Szerző: Obladioblada

Zolika írta:Ha viszont létrejön a szerződés az állammal és az MLSZszel (A Népszava szerint pl. inkább távolódóban vannak!!!) akkor viszont elvárom a fizetést!
Csak sajnos én nem vásárolok népszavát, smst nem küldök, hogy lássam a pdf-et, online pedig basznak feltenni a cikket. Érdekelne miről volt benne szó.
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 222