RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#121805  Szerző: Snake

LuciFerko írta:
LuciFerko írta:
frekivadasz írta:Kérünk teljes bandscan-t! :)
ma lesz, megcsináltam a távtartót :D egyelőre párkányhoz erősítve lesz egy szükségantenna :D
Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=r76PGXgeVKg
Sajnos az erős helyi adók kicsit ültetnek, valamint ennek a hifinek sem a legjobb a szelektivitása. De ahhoz képest szerintem nem rossz! :yes:
Ha a 17 jön akkor a 16 is! :D :sealed:
 #121694  Szerző: LuciFerko

LuciFerko írta:
ma lesz, megcsináltam a távtartót :D egyelőre párkányhoz erősítve lesz egy szükségantenna :D
Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=r76PGXgeVKg
Sajnos az erős helyi adók kicsit ültetnek, valamint ennek a hifinek sem a legjobb a szelektivitása. De ahhoz képest szerintem nem rossz! :yes:
 #121665  Szerző: LuciFerko

#121664  Szerző: frekivadasz

Kérünk teljes bandscan-t! :)
 #121646  Szerző: LuciFerko

Új lakásom ablakába (Székesfehérvár, 9. emelet, ÉK tájolás) kitettem egy 2 teleszkópantennából eszkábált diplót, és majdnem hanyatt estem, annyi minden jött egy Panasonic hifivel. Civil Rádió, Rádió 17, Tilos... Mégha a tetőre kicsempészek egy 3 elemes yagit, akkor mi lesz... 8-)
 #121625  Szerző: frekivadasz

Ilyenkor jön jól, ha tud keskeny KF sávszélt is a tuner.
 #121610  Szerző: LuciFerko

csokie írta:
Máté írta:
csokie írta:Mióta nincs a Bestrock, azóta H polarban és V polarban egyaránt a Mária rádió jön Dabasrol. Antena hitradionak nyoma sincs a 97.6-on, pedig mindkettő tetoantennaval van megnezve. Amúgy H-ban jobban jön a 97.5 Mária mint V-ben. Netán horizontálisan adnak Dabasrol?
Igen, H-ban megy. :)
És a rádió Dabas is H-ban megy?
Az V.
 #121608  Szerző: csokie

Máté írta:
csokie írta:Mióta nincs a Bestrock, azóta H polarban és V polarban egyaránt a Mária rádió jön Dabasrol. Antena hitradionak nyoma sincs a 97.6-on, pedig mindkettő tetoantennaval van megnezve. Amúgy H-ban jobban jön a 97.5 Mária mint V-ben. Netán horizontálisan adnak Dabasrol?
És a rádió Dabas is H-ban megy?
 #121607  Szerző: Máté

#121606  Szerző: csokie

Mióta nincs a Bestrock, azóta H polarban és V polarban egyaránt a Mária rádió jön Dabasrol. Antena hitradionak nyoma sincs a 97.6-on, pedig mindkettő tetoantennaval van megnezve. Amúgy H-ban jobban jön a 97.5 Mária mint V-ben. Netán horizontálisan adnak Dabasrol?
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 541