RADIOSITE Fórum

• Class FM

#121715  Szerző: IstvánB

Parkolóból írtam telefonról, szóval Bochkor Gábor, bocsi.
 #121713  Szerző: nyikolaj

A Juventushoz is bekopogott nem olyan rég Kalácska exkollégájához pedálozni... De nem nyert neki(k) :)
 #121711  Szerző: Sakál

Na, hátha... Amúgy Bochkor.
 #121709  Szerző: IstvánB

Bocskor G. 20 perce előttem ment be a rádióba, gondoltam megjegyzem.
 #121708  Szerző: kukac

adminisztrator írta:bár szerintem a kereskedelmi médiának nem feladata a látókör szélesítése, ill. a gondolkodásra serkentés, és sajátosságaiból adódóan sokkal inkább arra való, hogy illeszkedjen a fogyasztói társadalmi struktúrába, egy 2+ milliós elérésű reggeli műsor (ami aránytalanul sok ember számára egyetlen forrás) kulcsembereinek sokkal nagyobb felelősséggel kéne hozzáállnia a munkájához.
- Bahhahahahh
http://comment.blog.hu/2013/09/27/a_gen ... aign=index

egyébként Balázzsal is valószínűleg az a probléma, mint annak idején Bocsiékkal, annyira a rádió fejére nőttek hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek, nincs aki meg merné szabni a határokat.
 #121666  Szerző: markfelt

bár szerintem a kereskedelmi médiának nem feladata a látókör szélesítése, ill. a gondolkodásra serkentés, és sajátosságaiból adódóan sokkal inkább arra való, hogy illeszkedjen a fogyasztói társadalmi struktúrába, egy 2+ milliós elérésű reggeli műsor (ami aránytalanul sok ember számára egyetlen forrás) kulcsembereinek sokkal nagyobb felelősséggel kéne hozzáállnia a munkájához.
 #121662  Szerző: kukac

Balázzsal az a kisebbik baj hogy minden ezoterikus bullshitet és összeesküvés elméletet józan kritikai érték híján készpénznek vesz és ezt az éterben is megosztja (mit megosztja, kinyilatkoztat), a nagyobbik inkább amikor a félműveltségéből táplálkozva meggyőződéssel állít épületes baromságokat nagy nyilvánosság előtt és még ki is oktatja az erre reflektálókat. Én jól szórakozok rajta, pont ezekért a gyöngyszemekért hallgatom (pl. a minap a média/médiák vs. médiumok-vita).[/quote]
Valaki írja le, hogy mi történt, mert nem hallgattam, viszont érdekel. Köszi![/quote]

a szokásos, médiumoztak, erre valaki beírt hogy az így helytelen, erre elkezdték kiosztani, úgy hogy a válaszadás lehetősége persze nem volt megadva, ráadásul ők is rosszul tudták, de azért meggyőződéssel oktatta Balázs a hallgatót a saját hülyeségéről. "aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul"...
de ez csak egy példa, számtalan ilyet hallani pont Balázstól, harmincegynehány éves hatalmas élettapasztalatából adódó bölcsességénél fogva feljogosítva érzi magát arra hogy mindenféle globális baromságokról tegyen kinyilatkoztatást, mintha ő lenne az aki tudja az egyetemes igazságot, ossza az észt', de kétségtelenül remekül lehet szórakozni rajta és ezzel el is éri a célját a műsor.
 #121660  Szerző: bertokattila

kukac írta:
adminisztrator írta:
bandras írta:Nem tudom, hogy hallgatátok-e ma reggel a Morning-show-t, de szerintem eléggé mélypontra jutott a műsor. Az azért félelmetes, hogy Sebestyén Balázs bármekkora baromságot világgá kürtölhet mindenféle kontroll nélkül.
hallottam róla, nagyon vicces. jövő héten remélem majd a csodaszarvasról lesz szó.
meg a buzidémonról.
Balázzsal az a kisebbik baj hogy minden ezoterikus bullshitet és összeesküvés elméletet józan kritikai érték híján készpénznek vesz és ezt az éterben is megosztja (mit megosztja, kinyilatkoztat), a nagyobbik inkább amikor a félműveltségéből táplálkozva meggyőződéssel állít épületes baromságokat nagy nyilvánosság előtt és még ki is oktatja az erre reflektálókat. Én jól szórakozok rajta, pont ezekért a gyöngyszemekért hallgatom (pl. a minap a média/médiák vs. médiumok-vita).
Valaki írja le, hogy mi történt, mert nem hallgattam, viszont érdekel. Köszi!
 #121659  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
bandras írta:Nem tudom, hogy hallgatátok-e ma reggel a Morning-show-t, de szerintem eléggé mélypontra jutott a műsor. Az azért félelmetes, hogy Sebestyén Balázs bármekkora baromságot világgá kürtölhet mindenféle kontroll nélkül.
hallottam róla, nagyon vicces. jövő héten remélem majd a csodaszarvasról lesz szó.
meg a buzidémonról.
Balázzsal az a kisebbik baj hogy minden ezoterikus bullshitet és összeesküvés elméletet józan kritikai érték híján készpénznek vesz és ezt az éterben is megosztja (mit megosztja, kinyilatkoztat), a nagyobbik inkább amikor a félműveltségéből táplálkozva meggyőződéssel állít épületes baromságokat nagy nyilvánosság előtt és még ki is oktatja az erre reflektálókat. Én jól szórakozok rajta, pont ezekért a gyöngyszemekért hallgatom (pl. a minap a média/médiák vs. médiumok-vita).
 #121658  Szerző: markfelt

meg a buzidémonról.
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 510