asimov írta:Fejlődésre, újításra kényszerítő verseny hijján, evolúció helyett Revolúció zajlik a klasszefem-nél.miért lenne forradalom?
asimov írta:Fejlődésre, újításra kényszerítő verseny hijján, evolúció helyett Revolúció zajlik a klasszefem-nél.miért lenne forradalom?
adminisztrator írta:Kicsit továbbgondolva, legalább megtudták a háziasszonyok, hogy érdemes kihajítani a konyhakredencből az alumínuimlábosokat, nehogy a rotyogó vasárnapi húsleves alatt lángra kapjanak bennük a részecskék, mint az arizonai erdőkben.bandras írta:Nem tudom, hogy hallgatátok-e ma reggel a Morning-show-t, de szerintem eléggé mélypontra jutott a műsor. Az azért félelmetes, hogy Sebestyén Balázs bármekkora baromságot világgá kürtölhet mindenféle kontroll nélkül.hallottam róla, nagyon vicces. jövő héten remélem majd a csodaszarvasról lesz szó.
meg a buzidémonról.
IstvánB írta:Bocskor G. 20 perce előttem ment be a rádióba, gondoltam megjegyzem.A Class FM-hez???
adminisztrator írta:na mi van, vitriol volt ebédre?IstvánB írta:Parkolóból írtam telefonról, szóval Bochkor Gábor, bocsi.köszönjük, hiszen az előbb nem értettük meg
IstvánB írta:Parkolóból írtam telefonról, szóval Bochkor Gábor, bocsi.köszönjük, hiszen az előbb nem értettük meg