RADIOSITE Fórum

• Class FM

#121791  Szerző: markfelt

asimov írta:Fejlődésre, újításra kényszerítő verseny hijján, evolúció helyett Revolúció zajlik a klasszefem-nél.
miért lenne forradalom?
 #121769  Szerző: asimov

Fejlődésre, újításra kényszerítő verseny hijján, evolúció helyett Revolúció zajlik a klasszefem-nél.
Az az igazi baj, hogy egy-egy ilyen komolyabb blődség után, úgy bő egymillió ember másnap ugyanúgy hallgatja az adást és ugyanúgy hallgatja a kreténséget.
Balázs -jó celebhez méltóan- csak él a ölébe hullott lehetőséggel.
 #121759  Szerző: ceve

adminisztrator írta:
bandras írta:Nem tudom, hogy hallgatátok-e ma reggel a Morning-show-t, de szerintem eléggé mélypontra jutott a műsor. Az azért félelmetes, hogy Sebestyén Balázs bármekkora baromságot világgá kürtölhet mindenféle kontroll nélkül.
hallottam róla, nagyon vicces. jövő héten remélem majd a csodaszarvasról lesz szó.
meg a buzidémonról.
Kicsit továbbgondolva, legalább megtudták a háziasszonyok, hogy érdemes kihajítani a konyhakredencből az alumínuimlábosokat, nehogy a rotyogó vasárnapi húsleves alatt lángra kapjanak bennük a részecskék, mint az arizonai erdőkben. :S
 #121726  Szerző: bandras

Egyébként azt jól látom, hogy ebben az új rádiós hallgatottságmérésben tételesen nem szerepel a reggeli sáv?

Azért jutott eszembe, mert gondoltam, megnézem, hogy a Morning-show mennyivel ér el magasabb hallgatószámot, mint a Slágeren a Bumeráng. Találtam egy olyan adatot, hogy 2009-ben szeptemberben a Bumeráng a 6-10 órás sávban, a 15+-os korosztálynál 1,65 milliós hallgatottságot ért el. Az Ipsos utolsó két felmérésében, tavaly novemberben és decemberben a Class reggeli műsora 6-10 óra között 1,3-1,4 milliót hozott, pedig akkor már "egyedül" voltak...
 #121724  Szerző: bandras

Mondjuk pedagógiailag nem ártana Balázséknak, ha a vezetőség finoman jelezné feléjük, hogy nincsenek nyugdíjas állásban.

Lehet, hogy behívták Bochkort példának: pár éve még tévében szerepelt, piacvezető rádiónál dolgozott, most meg már bő egy éve munkanélküli.
 #121723  Szerző: Sakál

Azt úgy értette, hogy elnézést kér, hogy rosszul írta :-D
 #121722  Szerző: frekivadasz

Ha már Bochkor, akkor nem bocsi, hanem Bocsi! ;)
 #121720  Szerző: bandras

IstvánB írta:Bocskor G. 20 perce előttem ment be a rádióba, gondoltam megjegyzem.
A Class FM-hez???
 #121718  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
IstvánB írta:Parkolóból írtam telefonról, szóval Bochkor Gábor, bocsi.
köszönjük, hiszen az előbb nem értettük meg
na mi van, vitriol volt ebédre? :D
 #121716  Szerző: markfelt

IstvánB írta:Parkolóból írtam telefonról, szóval Bochkor Gábor, bocsi.
köszönjük, hiszen az előbb nem értettük meg
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 510