adminisztrator írta:itt van minden 150 méterre a szomszédban, de lusta vagyok megnézniAmióta feltalálták a videokamerát ki se kell mozdulni....
http://www.noltv.hu/video/5134.html
adminisztrator írta:itt van minden 150 méterre a szomszédban, de lusta vagyok megnézniAmióta feltalálták a videokamerát ki se kell mozdulni....
A Szolidaritás mozgalom demonstrációjának résztvevői ledöntötték a Clark Ádám téren Orbán Viktor általuk felállított szobrát. A Lánchídon mentek át Pestre vállukon a szoborral, céljuk az Andrássy út és a Terror Háza Múzeum. Az Opera előtt pár percre megálltak, hogy saját megfogalmazásuk szerint megemlékezzenek a Magyar Köztársaság eltörléséről - jelentette a Hír24 helyszíni tudósítója.
adminisztrator írta:http://444.hu/2013/09/28/franciaorszag- ... -europaba/Kb az, és ott elég sok botrányt kavart.
akkor itt egy vitatéma.
"Az illegális cigánytelepek felszámolása kapcsán a francia belügyminiszter a héten többször megismételte, hogy szerinte a romáknak haza kell térniük Romániába és Bulgáriába, mert többségük nem akar beilleszkedni a francia társadalomba, miután “az életmódjuk nagyon különbözik a miénktől”."
mert a román és a bolgár életmód szintén sokban különbözik a nagy franciákétól?
ez a faszkalap - manuel valls belügyminiszter - ott egy ilyen helyi vonagábor?
adminisztrator írta: ...Mindhárom közvéleménykutató befutóra (ha kicsivel is) hozta ki a Fideszt... nagyon-nagyon röhögtem úgy a fidesz vezérkarán, mint a fidesz-fan ismerőseimen. A fidesz vezérkar (vagyis OV) nyilván nem akar abba a hibába mégegyszer belefutni.
egyébként a fidesz sosem értett a médiához. 98 és 02 között kvázi leszarta, meg is bukott
adminisztrator írta: most pedig átesett a ló túloldalára és ebből nagyon-nagyon sokaknak elege van, a folyamatos ferdítések, csúsztatások, propaganda a net korában már csak annak csúszik le feltétel nélkül a torkán, akit az előbb említett néhány jobbos/szélsőjobbos site beszippantott, illetve aki nem internetezik, vagy nem olvas rajta híreket, véleményeket.Így van, és -szerintem- ez a folyamat tükröződik az origo-s kommentek megoszlásán is.
asimov írta:Más: közben a -fidesz jelölt által nyert- bajai választás eredményet megsemmisitették, "választási csalás" megvalósulása miatt.A Zindexen olvastam épp, meg azt is, hogy ugye jövőre már nem lesz illegális szavazókat gyűjteni....