- "ha választanom kéne: tanuljak-e meg németül vagy öljenek meg, én azt választanám hogy öljenek meg!"
by S. Balázs
by S. Balázs
kukac írta:pedig érthető, nem nagyon van más. így persze hogy azt hallgatják.Sokan szerintem, a helyi, külföldi vagy netrádiókhoz menekültek.
királyrák írta:pedig érthető, nem nagyon van más. így persze hogy azt hallgatják.kukac írta:Nehezen tudom megérteni, hogy hogy szerethetik annyian: én 5 percig sem bírom. Azt hittem, csak azért, mert öregszem.djlacee írta:Ma reggel hallgattam a morningsót, és azt kell hogy mondjam, még erőltetettebbnek tűnik, mint anno a Bumerángakkor egyre gondoltunk.
kukac írta:Nehezen tudom megérteni, hogy hogy szerethetik annyian: én 5 percig sem bírom. Azt hittem, csak azért, mert öregszem.djlacee írta:Ma reggel hallgattam a morningsót, és azt kell hogy mondjam, még erőltetettebbnek tűnik, mint anno a Bumerángakkor egyre gondoltunk.
djlacee írta:Ma reggel hallgattam a morningsót, és azt kell hogy mondjam, még erőltetettebbnek tűnik, mint anno a Bumerángakkor egyre gondoltunk.
kukac írta:@adminisztrator: "ja de értem. de nem talált."tudom, először azt hittem, de aztán rájöttem, h nem engem hittél annak, kicsit degradáló lett volna. az idézett poszt már a rájövés pillanata.
- de nem is neked szántam.