Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Wolfman írta:Óvoda.kukac részéről semmiképpen sem, mivel nem ő kezdte.
fofla írta:Majd elkérem a bohóc ruhádat. Ne a viccel van bajom, csak hogy mindenhez muszáj valamit írnod meg kioktatnod másokat, még akkor is ha annak semmi értelme (pedig sokszor írsz hasznos dolgot)! És ha nem lenne világos ezért kerestelek meg privátban, csak éppen akkora görény vagy hogy amit kaptál meg is osztottad.- azt gondolom hogy mindenkinek szuverén joga ezen a fórumon kommentelni, beszélgetni. a moderátor majd eldönti hogy a hozzászólás a fórum tagjaira nézve sértő-e vagy sem, ezt nem a te dolgod eldönteni. ugyanígy szuverén joga mindenkinek hülyét csinálnia magából, mint ahogy ezt te rendre meg is teszed, de ez a te dolgod, ebbe mi nem szólunk bele. amihez viszont nincs jogod, hogy mások inkognitójában vájkálsz, feltételezel, gyanúsítgatsz és személyeskedsz. ez alapján mindenki el tudja magában dönteni hogy melyikünk a nagyobb "görény" (idézet tőled), az aki rendre felhívja a figyelmet a hozzád hasonlóan önnön nagyságuktól elszállt okostónik hülyeségeire, vagy aki azon görcsöl már napok óta hogy hogyan tudna kicseszni valakivel itt a fórumon. ha pedig nekem írogatsz, akkor feltételezem hogy vállalod a következményeit és nem csak engem "tisztelsz" meg a stílusoddal, hanem a kollégákat is, úgyhogy legközelebb majd gondolkodsz mielőtt írogatsz (bár mondjuk a logikus gondolkodás nyomait ezek után nem fogjuk keresni a hozzászólásaidban)...
A Tisztelt Moderátoroknak meg üzenem, hogy nem túl következetesek a moderálások terén. Ezért sem lesz ez soha komolyabb fórum, amit nagyon sajnálok, hiszen egy ilyen hiányzik, bár szerintem ezután is megleszek nélküle.