frekivadasz írta:Azoknak meg drága az üzemeltetésük. Ráadásul a szolnoki 1188kHz-en megy, így csak a siófoki marad 1341-re.Annak örülne az ICOM-om az 50m dórttal.
(nem mehetne amúgy az MR4 helyére?)
frekivadasz írta:Azoknak meg drága az üzemeltetésük. Ráadásul a szolnoki 1188kHz-en megy, így csak a siófoki marad 1341-re.Annak örülne az ICOM-om az 50m dórttal.
frekivadasz írta:Hanem?Adják oda nekik az 1341-et és a 810-et.
Ivoa írta:A Class FM-et a Dél-Alföldön sehol sem lehet jól fogni (kivéve Szeged). Miért kezdték el a hiányzó frekvenciákat pont most kiárusítani? (Pl. Kiskőrös 97,0.) Röhej.tegyünk hozzá egy Gyula 90,5-öt is, bár a 100,9 átszól, de az is egy szabad freki. egyébként fölösleges ezen háborogni, mert a frekvenciaosztás szempontrendszerébe a hallgatói igények kiszolgálása nem tartozik bele.
Lehetett volna egy szuper frekvenciacsomagot összedobni (pl. Kalocsa 94,5; Kecskemét 97,7 (ott még talán jön autóból), Kiskőrös 97,0; Baja 92,2; Kiskunhalas 92,9; Szentes 95,7; Hódmező 97,6; Békéscsaba 100,9; Orosháza 88,6 stb.) a Class FM-nek.
Helyette majd lesz Dankó Rádió. Bravó. A Bartóknak mindenképp országos kell, pedig egy pesti helyi adó is megelőzi hallgatottságban.
egon2 írta:Kedves Admin!nem tudom, majd ha bejelentik, akkortól fogjuk tudni. figyelgessétek a radiosite-ot.
Végül rábólintottak a Dankó Rádió halőzátbővítésére?
Ez itt off de ha már a Neo Fm frekvenciái azaz a 2.országos frekvencia csomag szóba jött.Szerintem,így,hogy csak egy országos lefedettségű kereskedelmi rádió van, a helyi rádiók lélegzethez jutottak.Azaz többen hallgatják őket igy mint mikor 2 országos kereskedelmi rádió volt.Szerintem az egykori Neo/Sláger frekvenciákat szét kell osztani helyi rádiók között.
egon2 írta:Kedves Admin!Ezt inkább ne.
Végül rábólintottak a Dankó Rádió halőzátbővítésére?
Ez itt off de ha már a Neo Fm frekvenciái azaz a 2.országos frekvencia csomag szóba jött.Szerintem,így,hogy csak egy országos lefedettségű kereskedelmi rádió van, a helyi rádiók lélegzethez jutottak.Azaz többen hallgatják őket igy mint mikor 2 országos kereskedelmi rádió volt.Szerintem az egykori Neo/Sláger frekvenciákat szét kell osztani helyi rádiók között.