djlacee írta:Ideje, meg a Nemzetisegi jojjonVagy a Class FM, és akkor minden országos felkerül.
djlacee írta:Ideje, meg a Nemzetisegi jojjonVagy a Class FM, és akkor minden országos felkerül.
adminisztrator írta:az imént írtam, h szerintem nem lesz fm/am frekibővítés, a szerintemet meg úgy kell érteni, h azt csiripelték a madaraim, de hát akkor higgyetek azt, amit akartok, köszönöm a figyelmet.Igazad lett (és bíztam benne, hogy csak ennyi lesz belőle
asimov írta:Szabadi-Sóstó (valójában itt van az adó):Szolnok Tiszaligetből van ilyen élményem, az akkor onnan sugárzó MKR-rel kellett megküzdeni, de a hiba természetesen nálunk volt: egy nem megfelelően bekötött mikrofonkábel okozta a problémát.
A környékbeli légkábeles telefonvonalakba, annakidején százával iktattuk a zavarszűrőket és még így sem volt teljesen zavarmentes a telefonvonal.
Siófok:
Az árnyékolatlan számítógéphangszórókba simán beleszólt az adás, ha kézzel ráközelítettünk az aktív hangszóró dobozára.
Nálam az RH adóvevőt nem zavarta az adás, de valahogy mégsem hiányzik nekem ez az időszak.
frekivadasz írta:Beteszel egy szívókört a frekire, és kész. Fizikailag mehetne nyilván az MR4 helyére, de ezek sose fizikai/műszaki jellegű kérdések. Akiknek ez jogukban áll, majd eldöntik.
frekivadasz írta:, így csak a siófoki marad 1341-re.