RADIOSITE Fórum

• Földvár Rádió - Dunaföldvár - 97.4 MHz

#123486  Szerző: Zorro90

Így igaz! Az előző hozzászólásomat annyival frissíteném, hogy múlt szombaton 18h után a "közszolgálati EL-DO-s műsoros" szignál végéről már le volt nyisszantva az, hogy "a Földvár Rádióban". Mondjuk így ordít, hogy megvágták, mert a végén a station voice nem viszi le a hangsúlyt, érezhető hogy utána még mondana valamit...

Roger, ha holnap is hallgatod ugyanakkor mint ma (bár ne lenne igazam), valószínűleg deja vu érzésed lesz a zenék miatt!
 #123480  Szerző: Roger

Azonosítókat nem nagyon hallani...a felolvasások akadoznak néha...szal :csukottszem: attol hogy ez a freki maradt, még lehetne normálisan csinálni és mindent beleadni és nem belesszzzzz....ezt sose értettem...
 #122259  Szerző: Zorro90

djlacee írta:Na most akkor itt mi is van? Mi a rádió neve?
Úgy tűnik, EL-DO. Kora délután hallottam adóazonosítót ezzel a névvel, de úgy, hogy a frekvenciák közül már csak az FM 97.4 hangzott el mellette.
Mondjuk az előbb, 19 óra előtt szólt az általam korábban említett, a Földvár Rádió "közszolgálati EL-DO-s" műsorát lezáró szignál. Ezután a hírek Földvár Rádiós beddel mentek, és már az elejétől valahonnan nagyon ismerősek voltak. A gyanúm hamar beigazolódott: a hírolvasó Dobó Nikolett említette egy felújított vívócsarnok átadását, amelyen megemlékeztek a "szombati", a győri női kosárlabda-csapat edzőjének és klubigazgatójának halálával járó balesetről. Ez a sajnálatos karambol mintegy 1 hónappal ezelőtt történt...

OFF
Bárcsak annyi fok lenne holnap, amennyit a végén az időjárásban mondott a hölgy!
ON
 #122114  Szerző: RDS

Zorro90 írta:
RDS írta:nyári reklámok mennek csak :)
Ezt megcáfolnám: egy dunaföldvári építőanyag-kereskedés hirdet náluk, és egyik nap hallottam az új reklámjukat, amiben nemcsak az új szöveg tűnt fel, hanem az is, hogy végre rendesen mondják be a címet (mivel néhány hónapja átnevezték azt az utcát, ahol a vállalkozás működik).
Akkor oké! Gondolom megélnek egy hirdetőből.
 #122086  Szerző: Zorro90

RDS írta:nyári reklámok mennek csak :)
Ezt megcáfolnám: egy dunaföldvári építőanyag-kereskedés hirdet náluk, és egyik nap hallottam az új reklámjukat, amiben nemcsak az új szöveg tűnt fel, hanem az is, hogy végre rendesen mondják be a címet (mivel néhány hónapja átnevezték azt az utcát, ahol a vállalkozás működik).
 #122065  Szerző: RDS

djlacee írta:Na most akkor itt mi is van? Mi a rádió neve?
Ez egy nagy erőlködés! Nem tudják mit is csináljanak.
Gondolom a reklámokért senki nem fizet, mert nyári reklámok mennek csak :) Napokig nem szól semmi sokszor, vagyis a technika teljesen kivan! Persze minek költeni most rá, hiszen Dunaföldvárból nem élnek meg, mert talán 3 cég akad nekik. Nyilván eladni is nehéz lenne, mert Ozone FM is van ott és nem kell senkinek. A Rádió 24-nek sem kell, hiszen ők Dunaföldváron is jól szólnak, minek vegyenek nyakukba egy semmit nem érő frekvenciát?!
 #122013  Szerző: Zorro90

Mostanában kétszer is láttam a programigazgatót, de nagyon el volt foglalva, mindig beszélgetett valakivel (ebből nem tudom, mennyi volt interjúkészítés). Talán ő maga se tudja, hogy hívják a rádiót. :D
Tapasztalataim szerint néhány hete visszatértek az EL-DO-s arculathoz egész nap, az RDS is mindig EL-DO. Amiért djlacee kérdése jogos, az az, hogy bizonyos műsorórákat (én 6-tól 7-ig, 18-tól 19-ig és 22-től 23-ig hallottam ilyeneket) egy olyasmi szignál foglal keretbe, hogy "ebben az órában a Földvár Rádióban közszolgálati EL-DO-s műsor hallhatnak/hallhattak"... Mondjuk ezt már akkor elkezdték használni, amikor a maradék 97.4-es frekvencián már egész nap Földvár név alatt futott a történet.
 #121987  Szerző: djlacee

Na most akkor itt mi is van? Mi a rádió neve?
 #120037  Szerző: Zorro90

RDS írta:
Zorro90 írta:97.4-en már egész nap Földvár Rádió néven megy az adás, és az RDS sem vált át reggel 6-tól "EL-DO"-ra este 6-ig.
Ma megint nem szólt egy jó ideig, most megy talán :)
Talált, süllyedt :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19