RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#12564  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:100!
Mi 100?

(közben rájöttem)
 #12556  Szerző: VidámSrác

mi történt? túl sok kívánságot kellett teljesítenie? :lol: :lol:

(utólag hozzáírva, de - mivel nagyon készültem erre pár napja - nem hagyhatom ki: 100! bocsánat a kis offért! :D :D )
 #12549  Szerző: Obladioblada

Minden rádióba kellene szerintem legalább vagy két vagy három Simon Peti. Csak hogy ne legyenek unalmasak a napok. Bocs, de nem bírom tovább... :roll:
 #12229  Szerző: centerweb

Történnek itt érdekes dolgok.

93.6: 17:56 körül elindult egy zene, aminek a közepén (egy elbénázott sweeper vagy egy rossz hangkártyán hallgatott PFL-nek köszönhetően) volt egy "KultúrExpress" szignál, aztán 1 perc múlva a szám lekeverődött, és Jazz Express, aztán az is lekeverődött majd reklámok és hírek

101.8
: ment egy zene, 18:00-kor hirtelen lekeverődöt és "Hírek hegyal.....Are you ready? (itt egy zene jött, és azóta is megy) szóval a hírek lemaradt...
 #12219  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Az szép. Egyébként nem érzik már kicsit soknak az óránkénti 3 megszólalást? :)
Szerintem is visszavehetnének kicsit. Senkit nem érdekel az a sok duma.
 #12218  Szerző: centerweb

Az szép. Egyébként nem érzik már kicsit soknak az óránkénti 3 megszólalást? :)
 #12217  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Mostmár ugyanaz szól mind a két frekvencián, de műsorvezetés még mindig nincs. Tévedtem, van műsorvezetés, az előbb [14:26] Tóth Péter megszólalt [az órában először] közlekedési információkkal.
Szikszón déltől van tótpeti. :) Délig nem volt senki. Csak hírek és zene, de az sem mindig, 1-2-5 perc csendek voltak 2-3 dalonként és a hírek után.
 #12215  Szerző: centerweb

Mostmár ugyanaz szól mind a két frekvencián, de műsorvezetés még mindig nincs. Tévedtem, van műsorvezetés, az előbb [14:26] Tóth Péter megszólalt [az órában először] közlekedési információkkal.
 #12213  Szerző: Obladioblada

Biztos így akarnak megfelelni az óertétének. Nem tudom. :?
 #12212  Szerző: centerweb

A szikszói és a tokaji most sem egyezik meg. Amíg a 93.6-on hírek ment, a 101.8-on valami magyar pop.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 97