RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#1423  Szerző: Norby

jeek írta:Hehh. Csak nem "támadó webhely" a "híres" roxy.hu :lol:

Kép
LOL
amúgy a multkor engem is riasztott az avast, hogy trójai van az oldalon:D
 #1409  Szerző: tomee87

Hehh. Csak nem "támadó webhely" a "híres" roxy.hu :lol:

Kép
 #1339  Szerző: Norby

akkor ezért nem kevernek rá szignálokat, már mint a müsorral kapcsolatos szignálokat, bár azért én hiányolom akva müsorairól is.
 #1337  Szerző: tomee

Magam részéről eleve 4 órás mixműsorokat tennék be, vagy 2X2 órásakat, ha már nincs jobb megoldásuk. Nem tudom, h esti sávban mennyire számít a hallgatók száma, de a roxytól valahogy el várnám, h értsen ahhoz amit csinál, ha már dance rádiónak nevezi magát.
 #1336  Szerző: tomee

Én tudom, h 1 órásak, Whiteboy meg a Zizi nem tudja :)
 #1335  Szerző: Sz.

Nem tudom...

A F*** Me I'm Famous (D. G.), Re-Up, The Beatport 20 amúgy is 1 órás műsorok. A többi 2.
 #1333  Szerző: tomee

Na legalább már tudni, h ez nem a Roxy hanyagsága. Ez mekkora baromság... Szabi, azt nemtod mért régi adásokat adnak? (kben nemtom ki, hogy van vele, nekem tetszett tegnap a David Guetta műsora, csak kár, h mostanában a 120 perc leginkább 60 :))
 #1322  Szerző: Sz.

tomee írta:Én nekem ezzel nem is lenne semmi bajom, ha mondjuk friss adásokat adnának minden héten és alá is beszélnének, mint anno a Bálint a Club Life alá. Nem azért, mert nem értem, hanem mert sokkal formálisabb lenne és látszódna, hogy nem 3 perc alatt rakták össze. Szerintem ez nem sok meló, mégis sokat dobna a feelingjén. Ha Whiteboy a RBMA alá tud kommentelni, akkor ez sem lehet sokkal bonyolultabb. Vagy adják oda Akvának vagy Zizinek ezt a feladatot.
Utánaérdeklődtem, nem engedi meg a forgalmazó a szinkronizálást. Összesen 1 darab sugárzást engedélyez módosítás nélkül, eredeti formájában és kizárólag a felénél lehet megszakítani a műsorokat reklám céljából.
 #1295  Szerző: tomee

Én nekem ezzel nem is lenne semmi bajom, ha mondjuk friss adásokat adnának minden héten és alá is beszélnének, mint anno a Bálint a Club Life alá. Nem azért, mert nem értem, hanem mert sokkal formálisabb lenne és látszódna, hogy nem 3 perc alatt rakták össze. Szerintem ez nem sok meló, mégis sokat dobna a feelingjén. Ha Whiteboy a RBMA alá tud kommentelni, akkor ez sem lehet sokkal bonyolultabb. Vagy adják oda Akvának vagy Zizinek ezt a feladatot.
 #1222  Szerző: Enox

Ma este David Guetta lesz a megszokott Tiesto helyett. Akkor ő az ödödik de ki a hatodik?
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 332