RADIOSITE Fórum

• Class FM

#122302  Szerző: Attis

Bocsi az offért.
Ez a szám egy feldolgozás, az eredetijét a Deejay rongyosra játszotta. De nem emlékszem az előadójára... Valaki? ;)
On.
Múlt héten csak zenék mentek 8 és 10 között, most már van "hogy telt a napod?" Jenő?
 #122300  Szerző: kukac

Simple songs for simple people...
 #122295  Szerző: Zorro90

Úgy tűnik, Csiszár Jenő műsora elején le lett cserélve az "é-é-é-é-é a-a-a-a-a á-á-á-á-á gá-gá-gá-gá-gá-gá", mégpedig erre:

http://www.youtube.com/watch?v=QJFsva3I5qQ

Sokkal bonyolultabb a szövege :D Amúgy nekem nagyon bejön a Million Voices, és ez is :)
 #122063  Szerző: kukac

@mimi: kb. Egyetértünk, én is szeretem, jól szól, nyugis, nem zavar. Csak sajnos nem nagyon illeszkedik az életritmusomba, így viszonylag ritkán hallgatom. Ha komoly zenét akarok hallgatni (vagy komolyan zenét akarok hallgatni, annak ellenére hogy egész nap zenét hallgatok), akkor azt otthon szoktam, jó cuccon, nyugiban, egy két jó pohár bor mellett (mondjuk vaskos sznob vagyok az kétségtelen).
 #122059  Szerző: comet

Sakál írta:Ha választanom kéne h Class FM-et hallgassak, vagy beleküldjek egy vállról indítható rakétát a Class FM székházába, az utóbbit választanám. Ha választanom kéne! Milyen jó, hogy nem kell...
Ez jó , ez tetszik :yes:
 #122044  Szerző: mimi

Sakál írta:Én meg azon kaptam magam, hogy a Bartókot hallgatom... És tetszik :D
errefelé kb. csak azt érdemes hallgatni éterben. könnyűzenéhez rádió nélkül is remekül hozzáférek, a szöveges tartalmak vagy számomra érdektelenek, vagy rosszak, klasszikus zenében viszont nem vagyok művelt, de pont érdekel. a muzsikáló reggel úgy jó, ahogy van, nem harsány, de nem is karót nyelt, színes, érdekes, zeneileg kellemes és változatos. nem baj, ha nem hallgatják többen, mert még a végén felfedezi az MTVA vezetősége, hogy van, amit még nem vert szét.
 #122041  Szerző: Sakál

Én meg azon kaptam magam, hogy a Bartókot hallgatom... És tetszik :D
 #122039  Szerző: Chucky

DRoland írta:
kukac írta:pedig érthető, nem nagyon van más. így persze hogy azt hallgatják.
Sokan szerintem, a helyi, külföldi vagy netrádiókhoz menekültek.
Én a Kossuthra álltam rá egy ideje az autóban. :)
Vagy csak öregszem? ^^
 #122037  Szerző: Sakál

Ha választanom kéne h Class FM-et hallgassak, vagy beleküldjek egy vállról indítható rakétát a Class FM székházába, az utóbbit választanám. Ha választanom kéne! Milyen jó, hogy nem kell...
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 510