RADIOSITE Fórum

• Debrecen Rádió - Debrecen - 95.0 MHz

#122338  Szerző: Zorro90

kukac írta:@Csongii: "...na és mindenhol ezt a verziót hallottam..."
- én azt játszottam ahol a "britney" meg van ismételve :)
Music FM-en is azt szokták :)
 #122334  Szerző: kukac

@molnarb: ez nem tudom mikor lehetett, de a médiaszerepléseinek számából ítélve Majka elvileg már NER-kompatibilis lett (értsd: cimbi).
 #122332  Szerző: kukac

@adminisztrátor: "hű, én mindeddig azt hittem, hogy saját strandja van (it's britney beach) (nem)"
- jáááá! Bitchkanyitogató a humorod :)
 #122331  Szerző: kukac

@Attis: "Köszi a választ!
Egy picit azért hadd keressem a kákán a csomót: én
ahhoz a kisebbséghez tartozom, aki beszél, és ért is
idegen nyelvet. Ha jobban belegondolok, nem egy sláger
volt az elmúlt pár évben, amelynek akár a refrénjében is
elhangzott a f*ck, b*tch szó. Tulajdonképpen akár még
meg is botránkoztathatna..."
- nem velem van vitád, hanem a vízfejű hatósággal! Ennél meg cifrább a helyzet a magyar zene fronton, ahol nem az a magyar aki magyar, hanem aki magyarul énekel. [facepalm]. Most akkor ki a hülye? A hallgató, vagy a hatóság?
 #122329  Szerző: molnarb

Minket anno bírságoltak meg Majka - Tündi Bündi c. zenéje miatt. A kívánságműsorban ment alkalomadtán. Sajnos szó szerint már nem emlékszem a szövegre, amit írt a hatóság, de a lényege az volt, hogy hímsoviniszta a szöveg és a fiatalabb hallgatóknak azt a képet mutatja a dal a nőkről, hogy shoppingból, kozmetikusból és szoliból áll a napjuk és otthon az a dolguk, hogy főzzenek takarítsanak, stb. (A dal szövege is hasonlóról szól ha jól emlékszem) Na, és hogy ez nem az általánosan elfogadott családmodellt és normákat vázolja, ami káros hatással lehet a kiskorú hallgatók fejlődésére. Ha nagyon sarkítjuk igaz, de ahogy Kukac is írta: álszent viselkedésnek érzem én is a dolgot... de íme egy példa, hogy van, hogy fizetni is kell. Persze a dal, azonnal száműzve lett a gépből.
 #122312  Szerző: Csongii

Attis és ha pl belegondolsz, elég "vicces" a Will.i.am és Britney Spears közös dala is, amiben Britney néni énekli, hogy ő egy útszéli... :shock: :lol: na és mindenhol ezt a verziót hallottam.
 #122311  Szerző: Attis

kukac írta:Inkább azért, mert oltári álszent bullshit volt a hatóság vádja. A magyar dalszövegek trágár tartalmáról viszont a médiatörvény rendelkezik, így elvileg lehet szankcionálni az ilyen tartalmak adásba helyezését (ezt konkrétan tiltja a törvény), de a gyakorlatban nem hallottam olyan esetről amikor emiatt kúrtak volna ánuszrózsán bárkit is...
Köszi a választ!
Egy picit azért hadd keressem a kákán a csomót: én ahhoz a kisebbséghez tartozom, aki beszél, és ért is idegen nyelvet. Ha jobban belegondolok, nem egy sláger volt az elmúlt pár évben, amelynek akár a refrénjében is elhangzott a f*ck, b*tch szó. Tulajdonképpen akár még meg is botránkoztathatna... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7