RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12236  Szerző: mlaszlo

dohány írta:Vicc.
Vicc amit a Rise-osok csinálnak és vicc, amit mi itt a fórumon.
Mindenki döntse el maga, hogy melyik a nagyobb vicc. :D

Szerintem felesleges ide irkálni egy sort is, még a végén segítünk valamit nekik. Pedig nem igazán érdemlik meg, leszűrve ezt mondjuk a korábbi tapasztalatokból - pl. Ferko streamje -, na meg azért is, mert ekkora loser bandát ritkán látni, már bocsánat. Még a mucsaröcsögei sulirádió stábja is jobban érti a dolgát, csak az a különbség, hogy nekik nincs pénzük...
Igazad van, már vicc amit ez a rádió csinál és most már úgy látom, hogy hülyének is nézik a hallgatókat. Jöttek a teszt alatt a január 30 tizenkét óra nulla nulla perccel, meg a belépsz a RiseFM világába, elkezdték bemutatni a műsorvezetőket, hogy xy vagyok, hamarosan találkozunk, most pedig játsszák hogy hálózati tesztüzemmód van és közben semmi sincs. Arról nem is beszélve, hogy szerintem az átlagembernek fogalma sincs, hogy mi az a hálózatos műsor.
Ha van valami jogi vagy technikai akadálya a rendes műsor indításának, akkor legalább kiírhatnák a honlapjukra és nem kéne már hülyíteni a leendő hallgatókat.
 #12235  Szerző: doh

Vicc.
Vicc amit a Rise-osok csinálnak és vicc, amit mi itt a fórumon.
Mindenki döntse el maga, hogy melyik a nagyobb vicc. :D

Szerintem felesleges ide irkálni egy sort is, még a végén segítünk valamit nekik. Pedig nem igazán érdemlik meg, leszűrve ezt mondjuk a korábbi tapasztalatokból - pl. Ferko streamje -, na meg azért is, mert ekkora loser bandát ritkán látni, már bocsánat. Még a mucsaröcsögei sulirádió stábja is jobban érti a dolgát, csak az a különbség, hogy nekik nincs pénzük...
 #12232  Szerző: rsite1

GalaxyFM írta:
bchris írta:Most nem egyszerű a Rise-osok helyzete. ORTT, stb...
Jövő hétfőig ne nagyon reméljetek semmi változást a 88.1-en. :cry:
péntek dél meg 3 óra meg hétfő meg jövő hét hétfő, meg ortt, meg nhh, meg lángoló faszkorbács... nem unjuk még ezeket az időpontokat meg kifogásokat?
ez semmi. nekem a "belső információk szerint 3-kor bejelentkezik mák kata" c. mondás tetszett.
 #12231  Szerző: Galaxy

bchris írta:Most nem egyszerű a Rise-osok helyzete. ORTT, stb...
péntek dél meg 3 óra meg hétfő meg jövő hét hétfő, meg ortt, meg nhh, meg lángoló faszkorbács... nem unjuk még ezeket az időpontokat meg kifogásokat?
 #12220  Szerző: bchris

Most nem egyszerű a Rise-osok helyzete. ORTT, stb...
 #12211  Szerző: Flash

Ezt a logikát már nem lehet érteni, hogy miért vették le a balatoni streamet az oldalról.
 #12210  Szerző: Flash

Basszus, már megint konzerv megy a 98.9-en. Ez a megszólalás már volt egyik nap.
 #12207  Szerző: mlaszlo

Az előbb már a 88,1-en is ment egy "RiseFM, hálózati tesztüzemmód" szignál :D
 #12206  Szerző: mlaszlo

De vajon milyen hálózati tesztüzemmódra gondolnak, amikor jelenleg szó sincs hálózatos műsorról, sőt engedély sincs rá?
A 88.1-el addig is kezdhetnének valamit, mert szerintem a tesztüzemmód alatt jobb volt, mint ez az "éles" adás, ráadásul a szignálok is unalmasak, hogy állandóan "ez a RiseFM" szignál megy.
 #12199  Szerző: Flash

MikySoft írta:Dilettáns ökör banda. Pont.
Egyetértek.
Hónapokig is eltarthat egy ilyen engedély kiadása az ORTT részéről.
Addig mégis mit csinálnak? Legalább a 88.1-re csináltak volna inkább adást, a 98.9-en meg nyomhatnák a konzerveket.
  • 1
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 470