RADIOSITE Fórum

• Sport

#122394  Szerző: markfelt

én a hollandoknak drukkoltam amúgy és tökre örülök, h ilyen szép eredményt értek el..
 #122393  Szerző: Attis

Ami leginkább bosszantó: ez a holland válogatott szórakozva alázta a magyart. A hollandoknak teljesen tét nélküli volt a tegnapi meccs (akármi történik, csoportelsők), és tényleg úgy is játszottak. Szépen tették-vették a labdát, volt egy-két szép megoldásuk is, de ha jól megnéztétek egyetlen hollandon se volt látható a fáradás legkisebb jele. Magyarul: félgőzzel is ekkora különbség van a két csapat között.
 #122386  Szerző: asimov

Egy 3-0-ás vagy urambocsá, 4-1-es eredmény az élvonalbeli Holland válogatott ellen dicséretes lett volna, de ez... se erőnlét, -és ez a fő baj- se küzdeni akarás. Semmi.
Egyedűl a kapusunkban és Dzsudzsákban láttam némi tenniakarást, nekik jár a fizetés. A többi mehet vissza a megye II-be, mert amit mutattak, az ott talán megüti a szintet.
Védelmünk nagyon csúnyán benntmaradt az öltözőben: simán álltak, miközben a holland támadók zavartalanul helyezkedtek, ahogy akartak. Gólt nem rúgni egy dolog, de a támadókról rendszeresen lemaradni... ez alapvető hiányosság.
Egervári le is mondott azóta.

Fizetés járjon teljesítmény után, mint rendesen... azaz át kellene sorolni amatőr státuszba a magyar futballt, aztán 10...20 év múlva visszatérni a kérdésre.
 #122380  Szerző: Attis

Most gúglizom a valaha volt legnagyobb vereségünket. Eddig egy 1907-es angoloktól szenvedett 7-0 a legnagyobb pofon, amit találtam. Tulajdonképpen, a mai meccs nem dönti meg ezt a rekordot, a rúgott gól miatt.
Most mit mondjak a mai meccsre? Inkább semmit. :S
 #122378  Szerző: Szd96

Kép
 #122377  Szerző: markfelt

minden azért van, mert ilyen kevés stadionunk van. de majd minden más lesz!
 #122376  Szerző: Snake

Konzekvencia:
Ma is sikerült 1 rekordot beállítanunk, még sose kaptunk ennyi gólt! :D

Sztem szüntessük meg a magyar focit a-z-ig. /visszamenőlegesen/ ez úgyis szokás mostanában.
 #122375  Szerző: Szd96

Csak 8-1 lett a vége a Hollandok javára :troll:
 #122371  Szerző: markfelt

értem, köszönöm.
 #122369  Szerző: Szd96

van mire elbasznod a pénzed :D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16