RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#122426  Szerző: kukac

A Juve sosem lelkesedett a hálózatos megoldásért, 2006-tól (főként külső erőltetésre) indult el a békés megyei network és Kapuvár (a Miskolc pl. saját volt), de nem tudtak élni a hálózat adta lehetőségekkel, előnyökkel, ment a pislogás a vezetőség, a program, a stáb részéről, nem értették hogy most mi a franc van. Úgyhogy a Juve ha valamiben, akkor pont ebben nem volt olyan nagy király...
 #122425  Szerző: Sakál

AudioSonicCR200W írta:Pedig még a 2000-es években, mikor nagyban ment a hálózatos műsorszórás, mekkora adó volt! :( Most meg: "BUDAPEST kedvencei".
A 90es évek közepéről nem is beszélve.
 #122415  Szerző: AudioSonicCR200W

szemilan írta:
A már 24 éve zenét sugárzó Juventus Rádiót az elmúlt öt évben az ír Communicorp tulajdonolta azonban a sikeres frekvenciapályázat után több érdeklődő is ajánlatot tett a csatornára. Az ajánlattevők közül a dán-magyar tulajdonban lévő Ayudate Holding Tanácsadó Kft. vásárolta meg a rádiót üzemeltető cégeket.
http://www.juventus.hu/index.php?uid=745
Egy ideje figyelem ezt a topic-ot, éppen a fenti hír kapcsán...

Kb. ennyi az érdeklődés -ahogyan részemről a Rádió iránt:

-.-

Pedig még a 2000-es években, mikor nagyban ment a hálózatos műsorszórás, mekkora adó volt! :( Most meg: "BUDAPEST kedvencei".
 #121989  Szerző: szemilan

A már 24 éve zenét sugárzó Juventus Rádiót az elmúlt öt évben az ír Communicorp tulajdonolta azonban a sikeres frekvenciapályázat után több érdeklődő is ajánlatot tett a csatornára. Az ajánlattevők közül a dán-magyar tulajdonban lévő Ayudate Holding Tanácsadó Kft. vásárolta meg a rádiót üzemeltető cégeket.
http://www.juventus.hu/index.php?uid=745
 #121891  Szerző: kukac

szemilan írta:
kukac írta:
radiogyuri5600 írta:Remélem sokáig szólni fog még a JUVENTUS,mert szerintem a legjobb rádió! :)
szerintünk pedig te vagy a legjobb JUVENTUS hallgató! :)
OFF

Köszönjük az értékes és szakmai hozzászólásokat. :)

ON

Biztosan indokolt ennyire külön kezelni a reggeli műsort? Értem ezalatt, hogy külön honlap, a műsorvezetők menüpont alatt hiányoznak stb....
látod, van itt olyan aki nem különösebben érzi zavartatva magát holmi szakmaisággal :)
 #121886  Szerző: szemilan

kukac írta:
radiogyuri5600 írta:Remélem sokáig szólni fog még a JUVENTUS,mert szerintem a legjobb rádió! :)
OFF

Köszönjük az értékes és szakmai hozzászólásokat. :)

ON

Biztosan indokolt ennyire külön kezelni a reggeli műsort? Értem ezalatt, hogy külön honlap, a műsorvezetők menüpont alatt hiányoznak stb....
 #121885  Szerző: kukac

#121822  Szerző: kukac

...azért lehet akár még ennél is jobban szűkíteni a megcélzott hallgatói csoportot, pl. ha lekapcsolják az adóberendezést...
 #121817  Szerző: ceve

Keszthely, EuroFamily üzlet ma délután:

"és most következzen egy újabb budapesti kedvenc itt a Juventus 103,9-en..." :o
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 260