RADIOSITE Fórum

• Sport

#122541  Szerző: asimov

Webber igen régóta nem mutatott fel semmit és csak azért, mert ez az utolsó szezonja, nem kell győzzőn is.
A Forma1-ben együttérzésből nem adnak egy darab kenyeret sem, hát még futamgyőzelmet. (Egyébként Vettel annyival vezet, hogy neki mindegy lett volna az, hogy most első vagy második. A következő futamon elég valami 5.-ként célbaérnie és világbajnok, Alonso helyezésétől függetlenűl.)
(Inkább Webber köszönhetné meg a Red-Bull-nak, hogy egyáltalán szóbaálltak egy vele a "bikák" annaidején)
zsombor írta: Mitől lett volna érdekes? Azt biztosan tudni lehetett, hogy bár szinte 0 annak az esélye, hogy Alonso utolérje Vettelt, ennek ellenére a Red Bull beáldozza Webbert Vettel miatt. Így is lett. Sajnos. Pedig Webber megérdemelte volna ezt a győzelmet, amit halál feleslegesen adtak oda már megint ennek a .... Vettelnek.
 #122540  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Büntesd meg őköt
Én ugyan nem fogom! Nem rosszból írtam, én is simán leadtam volna :)
 #122539  Szerző: djlacee

Büntesd meg őköt
 #122538  Szerző: mihalylovics

Apropó "minőségi" magyar foci: ez még mindig aktuális: http://www.youtube.com/watch?v=vfF5L7el-ds :D
(Egyébként, ha már rádiós fórumon vagyunk: a dal elhangzott ma 12 előtt néhány perccel a Klubrádióban is, Egervári lemondása kapcsán) :D
 #122521  Szerző: Csongii

LuciFerko írta:Valahogy mindig, és mindig ilyenekt kell olvasni egy nagyobb selejtezőnél:
Magyarország a világbajnoki selejtezők utolsó mérkőzésére készül a csoportutolsó Andorra ellen. A csoportelső Hollandia pénteken 8-1-re verte Magyarországot, és ennek ellenére is van esély a második helyen odaérni a vb-pótselejtezőt jelentő második helyre, amennyiben Bukarestben a románok nem tudják legyőzni az észteket, illetve Hollandia megveri a törököket Isztambulban, míg Budapesten a magyar válogatott legalább hét góllal nyer Andorra ellen.
:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

Nem is értem. Esélytelenek vagyunk, és ez még évekig így lesz. :unott:
 #122516  Szerző: zsombor

asimov írta:Holnap reggel 07:30-tól Forma 1!
(Japán, Suzuka)
Most Vettel a második pozicióból indul, mert Webber (csapattárs) megelőzte.. érdekes lesz rajt :)
Mitől lett volna érdekes? Azt biztosan tudni lehetett, hogy bár szinte 0 annak az esélye, hogy Alonso utolérje Vettelt, ennek ellenére a Red Bull beáldozza Webbert Vettel miatt. Így is lett. Sajnos. Pedig Webber megérdemelte volna ezt a győzelmet, amit halál feleslegesen adtak oda már megint ennek a .... Vettelnek.
 #122512  Szerző: LuciFerko

Valahogy mindig, és mindig ilyenekt kell olvasni egy nagyobb selejtezőnél:
Magyarország a világbajnoki selejtezők utolsó mérkőzésére készül a csoportutolsó Andorra ellen. A csoportelső Hollandia pénteken 8-1-re verte Magyarországot, és ennek ellenére is van esély a második helyen odaérni a vb-pótselejtezőt jelentő második helyre, amennyiben Bukarestben a románok nem tudják legyőzni az észteket, illetve Hollandia megveri a törököket Isztambulban, míg Budapesten a magyar válogatott legalább hét góllal nyer Andorra ellen.
:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:
 #122457  Szerző: djlacee

Valahogy így van nálunk is, csak a kosárlabda javára
 #122446  Szerző: Csongii

asimov írta:Egy focirajongó barátom szavaival élve, "a focin kívűl a többi sport -lehet bármennyire sikeres is- a lőtéri kutyát nem érdekli."
A lelátói nézőszámokat elnézve, ebben sajnos van is valami. Birkamagyar?
Ez hely függvénye. Nálunk pl a focimeccsre kimennek jó esetben 100-an, a kézilabdára 400-an. Ennyit a fociról. :lol:
 #122439  Szerző: asimov

Holnap reggel 07:30-tól Forma 1!
(Japán, Suzuka)
Most Vettel a második pozicióból indul, mert Webber (csapattárs) megelőzte.. érdekes lesz rajt :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 45