RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#123501  Szerző: noartist

18-60 év közöttieknek szól majd a TV2 januártól.
Nagyon próbálnak felmászni a süllyesztőből,de szerintem már elkéstek...szerintetek?
 #122643  Szerző: mimi

adminisztrator írta:nem kérdés, ha az rtl főműsoridőben a lolka és bolkát adná, a tv2 meg mondjuk a gravity-t, akkor is az rtl nyerne
nem kérdés, hogy ha a TV2 a Gravity-t adná, akkor 4:3-ban lenne
 #122509  Szerző: krisz83

adminisztrator írta:már tényleg csak egy _teljes_ rebranding mentené meg a tv2-t, névváltással, fejcserékkel.
Hát sok kiút nincs az biztos. Egyszerűen a néző már elveszítette a bizalmát e csatorna felé.
Az RTL-en anno a fele ennyi promót se kapott Zöld Íjász is többre volt képes pontosan ebben a műsorsávban, az több mint 1.2 Millió embert érdekelt. Pedig az egy sorozat, ez meg egy "nagyszabású" show-műsor.
 #122504  Szerző: krisz83

Mondanám, hogy borítékolható volt, de nem akarok ilyen rosszindulatú lenni.
A Sztárban Sztár az óriási önpromó, és a városszerte több száz helyen kirakott plakát ellenére a 900.000 nézőt sem tudta elérni. Nézettebb volt mint a Miami helyszínelők a másikon, de csak kicsit több mint 200.000-el, ami egy ilyen szinten bepromózott, és drága műsornál elég vérszegény.
 #122452  Szerző: markfelt

mimi írta:
adminisztrator írta:utánanéztem, hiába úgy írják az újságok, hogy jóban rosszban / magyar sorozat, egy lengyel adaptáció megy belőle.
http://en.wikipedia.org/wiki/Na_dobre_i_na_złe
vagy inkább nálunk megy a lengyel sorozat adaptációja, mert ők '99 óta nyomják, a TV2 meg 2005 óta
úgy értem, nyilván van egy format, amiből mindkettő táplálkozik.
 #122406  Szerző: bd95

djlacee írta:De valami nem jó, mert 1999 óta megy, és még csak az 520+ résznél tart?
Heti 1?
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 203