RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#12251  Szerző: mlaszlo

A Sláger frekvenciáját akarja a Kossuth rádió

"A Sláger Rádió frekvenciájára cserélné a Kossuth adó hullámsáv-tartományát a Magyar Rádió - hangzott el egy tag szájából az ORTT szerdai ülésén.

Újabb hetekkel tolhatja el a két országos kereskedelmi adó - a Sláger és a Danubius - frekvenciájának megpályáztatását [1], hogy a Magyar Rádió (MR) el szeretné cserélni mostani frekvenciáját a Sláger rádióéra - értesült az MTI. "Nem kívánom cáfolni az értesülést" - mondta az MTI megkeresésére Such György, az MR elnöke, aki az MTI információja szerint levélben jelezte a csere iránti igényüket a napokban az ORTT-nek.

A közrádió menedzsmentjének egyik, neve mellőzését kérve nyilatkozó tagja azt közölte, a Sláger koncessziójának lejárta utánra kért frekvencia cserével a mostani 74 helyett az ország területének 81 százalékát érnék el, ráadásul kevesebb adótoronnyal, azaz olcsóbban."
 #11756  Szerző: newman

LuciFerko írta:Mit kellene ott ennyit programozni??
Nekem van néhány tippem... de azokat nulláról újraírni jobb lenne, mint a mostanit átírni.
 #11752  Szerző: LuciFerko

Mit kellene ott ennyit programozni??
 #11375  Szerző: Pasa

mg írta:amikor a két első csatornát a Petőfi, a két hátsót a Bartók adó sugározta? :mrgreen:
Ja, volt olyan kísérlet is, de én a kvadróra gondoltam. Csomó erősítő meg tuner is volt, bár a nyugaton elindított kvadro adásra nem volt kereslet.
 #11318  Szerző: mg

Pasa írta:Visszatérnek a 80-as évek! :)
amikor a két első csatornát a Petőfi, a két hátsót a Bartók adó sugározta? :mrgreen:
 #11310  Szerző: Pasa

Visszatérnek a 80-as évek! :)
 #11287  Szerző: mg

én hülyeségnek tartottam, hogy itthonra surroundot, mert filmeknél annyira nem vágott agyon, sztereóval is meg voltam elégedve
de így zeneileg fasza :) nemtom hogy rakták fel icecastre, csak shoutcastes kódolót találtam, ahhoz is 6 csatornányi bemenet kéne
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 167