RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#123490  Szerző: kukac

Sejthető hogy mi lehet az elköszönése :)
 #123489  Szerző: noartist

Ne bántsd már!Lehet,hogy csak a mikrofonnál Nagy Tibi,amúgy Kis Róbert... :)
 #123487  Szerző: markfelt

"a mikrofonnál nagy tibi vagyok"
szia nagy tibi vagyok, jó munkát neked!
 #122549  Szerző: kukac

"Pont a Gong esetén is van a kívánságműsornak egy "Lehetetlen kérések"-pontja, amibe az óra végén mindig egy gagyibb, vacak számot lehet kérni, persze szerintem ezt poénnak szánják."
- ezzel mindig gond van, először is amit a szerkesztő gagyinak tart és a poén kedvéért játszik le, az valakinek pont lehet hogy a kedvence és a gagyizással a dalon keresztül magát a hallgatót fogja megbántani. a másik hogy ami gagyi, nem fér bele a szerkesztésbe, egyébként nem játssza a rádió mert a célcsoport nem szereti, azt milyen megfontolásból játssza le mégis adott műsorban? ebben mi a poén? hogy elkapcsol az aki beleszalad? az a műsor hogy szar a zene? érdekes koncepció...
 #122545  Szerző: mihalylovics

kukac írta:Persze a szart ki kell szórni, ami nem sláger, nem illeszthető sehová
Pont a Gong esetén is van a kívánságműsornak egy "Lehetetlen kérések"-pontja, amibe az óra végén mindig egy gagyibb, vacak számot lehet kérni, persze szerintem ezt poénnak szánják. Azért azt is túlzás mondani, hogy ez a legrosszabb, kívánságműsoron kívül szerintem semmi gond nincs ezzel a rádióval, jobban mondva nem üt el a többitől annyira. Szerintem.
 #122544  Szerző: kukac

"Annál nincs rosszabb,mint amikor egy ,,modern",friss zene után bejön a Szabadság vándorai,stb."

- azt gondolom hogy lehet ezt megfelelő módon tálalni (és kell is, számos pozitív példa van erre), nem egy ördögtől való dolog, sőt ha a célcsoport egyben a hallgatói korcsoport közepe, óhatatlanul szükség van erre a lépésre. Persze a szart ki kell szórni, ami nem sláger, nem illeszthető sehová, rétegzene, vagy kizárólag egyéni kedvenc, azokat nem kell erőltetni, egy nagyon leszűkített flashback-dalcsoporttal áthidalható az "oldies, but goldies"-kategória.
 #122535  Szerző: noartist

Mindet ismerem.De a Gong messze a legrosszabb rádió,és a környéken senki sem hallgatja.Inkább a Petőfi,más nemigen van.
 #122532  Szerző: mihalylovics

noartist írta:Néha olyan meredek a két zene közti stíluskülönbözet,hogy szinte ordít a rádió,hogy azonnal csináljak valamit.
Viccet félretéve:Annál nincs rosszabb,mint amikor egy ,,modern",friss zene után bejön a Szabadság vándorai,stb.
Ilyen máshol is van. Olvass vissza a Debrecen Rádió, vagy akár a Juventus Rádió topikjában, amit írtam. Ajánlhatnám még a Vörösmarty Rádió játszási listáját is, többet nem is említek :D
 #122530  Szerző: noartist

Nem egy műsorra gondoltam.Általánosságban beszéltem az egészről.Néha olyan meredek a két zene közti stíluskülönbözet,hogy szinte ordít a rádió,hogy azonnal csináljak valamit.
Viccet félretéve:Annál nincs rosszabb,mint amikor egy ,,modern",friss zene után bejön a Szabadság vándorai,stb.
Egyszerűen nincs zenei szerkesztés,a számítógépen található összes zene megy random sorrendben.
A műsorvezetés elégséges,bár világot nem megváltó-és az állomásazonosító is nagyon gyakran marad ki.
 #122524  Szerző: Zorro90

Ősz vége felé semmi gond nincs ezzel, hiszen a Télapó már szokott kiwit tenni a gyerekek csizmájába...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 52