RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#125001  Szerző: Attila05

Azért ha a Gong kapna egy határozott konkurenciát, felköthetné azt a bizonyos alsót. Kíváncsi vagyok, mi a helyzet mondjuk Baján, ahol ott az Ozone és a helyi rádió is.
 #125000  Szerző: dkemeny77

kukac írta:...vagy hülyeség.
te tudod....
 #124995  Szerző: dkemeny77

kukac írta:"a gong jol csinálja,mert tudják hogy a több
zenei stilus lejátszásával tobb a hallgato"
- bahhahaha, ekkora bullshitet régen hallottam már.

lehet h az de nem biztos...ha egy radio csak dancet tszik akkor azt a dance szereto meghallgatja....ha dance meg rnb megy akkor azz elkezdi hallgatni az is aki szereti az rnbt de a dances is megmarad mert kibirja az rnbs meg kibirja a dancet mert van olyan amit szeret ráadasul a mai zenék hasonlitanak dallamra meg szovegre hangszerelésre ezért a stilusok szerintem kicsit keverhetőek....vagy hülyeség?
 #124991  Szerző: kukac

"a gong jol csinálja,mert tudják hogy a több
zenei stilus lejátszásával tobb a hallgato"
- bahhahaha, ekkora bullshitet régen hallottam már.
 #124990  Szerző: dkemeny77

AttisBp18 írta:
Attila05 írta:Bár zeneileg eléggé nagy "össze visszaság" tapasztalható.
Ez igaz. Ezért is van a kis szutyok jelző. :D Mondjuk sokszor nekem jól esik, hogy összevisszaság van, mert legalább nem kell minden órában ugyanazt a zenét végig hallgatnom. A betelefonálókat pedig külön öröm hallgatni. :) Én mondjuk azért hallgatom a rádiót vezetés közben, hogy jobban teljen a napom. :)

a gong jol csinálja,mert tudják hogy a több zenei stilus lejátszásával tobb a hallgato
 #124767  Szerző: AttisBp18

Attila05 írta:Bár zeneileg eléggé nagy "össze visszaság" tapasztalható.
Ez igaz. Ezért is van a kis szutyok jelző. :D Mondjuk sokszor nekem jól esik, hogy összevisszaság van, mert legalább nem kell minden órában ugyanazt a zenét végig hallgatnom. A betelefonálókat pedig külön öröm hallgatni. :) Én mondjuk azért hallgatom a rádiót vezetés közben, hogy jobban teljen a napom. :)
 #124766  Szerző: Attila05

Bár zeneileg eléggé nagy "össze visszaság" tapasztalható.
 #124764  Szerző: AttisBp18

Én szeretem a Gong rádiót. Épp az tetszik benne, hogy nem olyan profin összerakott, mint sok másik, hanem egy kicsit szutyi. :)
 #123492  Szerző: noartist

kukac írta:Sejthető hogy mi lehet az elköszönése :)
A mikrofonnál az elmúlt órában Nagy Tibi vagyok voltam.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 52