RADIOSITE Fórum

• Sport

#124127  Szerző: Zorro90

Részben televíziós téma ugyan, de nem tudtam, melyik csatorna topikjába lenne való:
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 2014-es női vízilabda világligán a magyarok selejtező mérkőzéseinek a közvetítése melyik tévécsatornán várható?
 #122964  Szerző: asimov

Ha egyáltalán beférnénk a pilótaülésbe, ha egyáltalán el tudnán kindulni az autóval, akkor is, már a rajtnál fejreállnánk azzal az autóval, vagy ha ott még nem is, akkor az első kanyarnál szállnánk el a pályáról. Ahogy minden olyan sofőr ,aki nem vezetett ilyen autót.. :)
Éppen erről beszélt -kivételesen okosan- Szujó is: persze, jó az autó, de a tradicionális versenyautógyárakat (Ferrari, Mecedes) mi akadályozza abban, hogy ugyanolyan vagy jobb autókat gyártsanak? Mind a Red-Bull, mind Vettel alaposan megdolgozott ezért.

Amikor neten, vagy tv-ben leszóllják Vettel-t vagy a Red-Bull-t (senki ne vegye ezt magára!) mindíg eszembe jutnak azok az évek, amikor Red-Bull csapat "futottak még" kategória volt... mert én már akkor is nekik szurkoltam, mert a megnyilvánulásokból és nyilatkozatokból látszott az, hogy egy eltökélt vezérkarral bíró CSAPAT és nem panaszkodnak a másik futóművére vagy kipufogójára... hanem dolgoznak a jobb eredményért.
Ehhez képest, pld. a Ferrari amint tudta, "kivetette" a befújt diffúzort a Red-Bull alól (ezekben működött legjobban) de ez sem segített a piros csapaton.

Vettel komoly büntetést erő "karikarajzolása" és az, hogy kishijján elsírta magát, mutatja azt, hogy ez azért nem olyan egyszerű.
LuciFerko írta:Szerintem ha van köztünk nagyon gyakorlott sofőr, akkor ilyen kocsival az is tudná ezt hozni. :punch:
 #122961  Szerző: LuciFerko

Szerintem ha van köztünk nagyon gyakorlott sofőr, akkor ilyen kocsival az is tudná ezt hozni. :punch:
 #122960  Szerző: FLaci81

Idén is Sebastian Vettel lett a Forma 1 2013. évi világbajnoka.
 #122610  Szerző: LuciFerko

Snake írta:
LuciFerko írta:Hol lehet visszanézni? Épp szakítottunk barátnőmmel... -.-
Megint?
De azóta együtt vagytok nem?
OFF: itt volt nálam hétvégén, minden oké volt, erre tegnap este telefonon fejemhez vágott mindent, meg hogy ez nem működik köztünk, sokat gondolkodott, blablabla... :S
 #122609  Szerző: Snake

LuciFerko írta:Hol lehet visszanézni? Épp szakítottunk barátnőmmel... -.-
Megint?
De azóta együtt vagytok nem?
 #122605  Szerző: LuciFerko

Attis írta:A második félidő elején (kb. az 50. perc körül) hangzanak el az ominózus mondatok.
Hát nagyon igaza van, eddig így ezt ekkora nyilvánosság előtt senki sem merte elmondani.
 #122604  Szerző: Attis

A második félidő elején (kb. az 50. perc körül) hangzanak el az ominózus mondatok.
 #122601  Szerző: LuciFerko

Hol lehet visszanézni? Épp szakítottunk barátnőmmel... -.-
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 45