Én nagyon megbántam a moziba menést...rohadtul nem fogott meg az a film. Csak vártam, hogy történjen valami VÁRATLAN. Nem történt... eszembe nem jutna TV elé leülni ezért.
Látványvilág, az van, de a karakterek, a történet, az események folyása olyan szinten standard, hogy nagyon:
- elnyomók + főgonosz
- elnyomott "kisemberek"
- dezertáló/átálló főhős
- elesett "jófiúk" (főkutató, helikopterpilóta)
- és persze
"a nagy csatajelenet" a végén, ahol -szokás szerint- a majdnem sikeresen bosszút álló főgonosz látványosan elhalálozik és persze vesztenek a "rosszak", nyernek a "jók".
Szomorúnak tartom azt, hogy ez a HIGH-TECH köntösbe bújtatott, ámde mégiscsak ezer éve alkalmazott egyensztori tömegeket mozgatott meg. Szeretnék újra egy olyan filmet is látni, amelyben a gonoszok győznek, és a elhullik a főhős... vagy legalább súlyosan megsérűl és ezzel van vége a filmnek.
Eddig egyetlen olyan filmhez volt szerencsém, amelyben elpáholták a jókat, még ha ideiglenesen is: ez volt a "Birodalom visszavág" című mozi. Oké, szériadarab, de akkor is és nem mellesleg kasszasiker volt.
adminisztrator írta:majd meglátod az avatar nézettségi adatain a rákövetkező héten.