RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#122949  Szerző: asimov

Vörösmarty Rádió/Székesfehérvár
A hóhelyzeti "hosszúhétvégén" 7/24-ben csak hírek, fejlemények bemondása, hallgatói telefonok, segítségkérések/felajánlások továbbítása stb. Zene csak annyi volt, hogy az is legyen, meg (sejtésem szerint) a műsorvezető WC-re is eljusson. Lenyűgöző volt az az odaadás és kitartás, amit felmutatott a műsorvezető.
Ehhez képest, talán csak az index-en jelent meg egy cikk róluk és arról, amit tesznek.
mlaszlo írta: Amíg a rádiózás sajnos ennyire át van itatva nálunk politikával, addig ezen nincs mit csodálkozni.
Abban pedig igazuk van a hozzászólóknak, hogy sok helyi rádió is a maga módján segített ahogy tudott, ellátva azt a feladatot, amit a nem kevés pénzből gazdálkodó közmédiának kellett volna megtennie, ezek a rádiók mégis le vannak ejtve. Persze, hogy feltűnő, hogy miért pont ez a rádió lett kiemelve, aminek véletlenül politikai érdekeltsége is van.

Amúgy elismerés, dicséret ellenére is, zeneileg szerintem sokszor hallgathatatlan.
 #122948  Szerző: mlaszlo

krisz83 írta:Nem irigynek kell lenni, nem politikát kell keresni a dologban
Amíg a rádiózás sajnos ennyire át van itatva nálunk politikával, addig ezen nincs mit csodálkozni.
Abban pedig igazuk van a hozzászólóknak, hogy sok helyi rádió is a maga módján segített ahogy tudott, ellátva azt a feladatot, amit a nem kevés pénzből gazdálkodó közmédiának kellett volna megtennie, ezek a rádiók mégis le vannak ejtve. Persze, hogy feltűnő, hogy miért pont ez a rádió lett kiemelve, aminek véletlenül politikai érdekeltsége is van.

Amúgy elismerés, dicséret ellenére is, zeneileg szerintem sokszor hallgathatatlan.
 #122945  Szerző: krisz83

Azért (amellett hogy elismerésem az Ozone FM stábjának is) azt ne felejtsük el, hogy a rádió ezt a díjat nem csak a márciusi hó helyzetben nyújtott tájékoztatásért kapta, hanem pl az árvíz idején nyújtott segítségért is, az akkor ideiglenesen létrehozott honlapért, a segítségért amit a Katasztrófa védelem munkatársainak nyújtott maga a rádió, a rádió hallgatói és hogy a bajba jutott hallgatókat össze hoztuk azokkal a hallgatókkal, akik tudtak és akartak segíteni ezekben a nehéz helyezetekben. Nem irigynek kell lenni, nem politikát kell keresni a dologban, hanem egyszerűen örülni kell annak, hogy van egy ilyen JELENTŐS lefedettségű rádió, ami képes ennyi embert összehozni, és segítő kezet nyújtani a bajban.
 #122935  Szerző: markfelt

nagyon röhögök most, bocs, de én balra el.
 #122934  Szerző: comet

mxgiorgio írta:Ott voltam abban a nagy hóhelyzetben és szerintem is jobban megérdemelte volna a Ozone FM/Győr+ rádió....csak hát ugye inkább egy fidesz közeli rádió kapjon ilyen nivós dijat hisz viktor mindent elintéz mindeben segit :vomit:
Te miről beszélsz, lassan az egész ex-Neo fm náluk lesz ami köztudottan nem fideszes!
 #122932  Szerző: Wolfman

adminisztrator írta:1) az ozone nem az?
2) miért baj, ha a music fm kapott, most komolyan?!
Félreértés ne essék, nem azt írtam, hogy baj, nyilván ők is megérdemlik. De az Ozone is. A politikát meg ne keverjük már bele.
 #122931  Szerző: Dani

mxgiorgio írta:Ott voltam abban a nagy hóhelyzetben és szerintem is jobban megérdemelte volna a Ozone FM/Győr+ rádió....csak hát ugye inkább egy fidesz közeli rádió kapjon ilyen nivós dijat hisz viktor mindent elintéz mindeben segit :vomit:
A Music FM vezetősége lehet, hogy fidesz közeli, de pl István Dánielék biztos nem azok...
 #122928  Szerző: markfelt

1) az ozone nem az?
2) miért baj, ha a music fm kapott, most komolyan?!
 #122927  Szerző: mxgiorgio

Ott voltam abban a nagy hóhelyzetben és szerintem is jobban megérdemelte volna a Ozone FM/Győr+ rádió....csak hát ugye inkább egy fidesz közeli rádió kapjon ilyen nivós dijat hisz viktor mindent elintéz mindeben segit :vomit:
 #122919  Szerző: comet

Ez így igaz...szerintem is!
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 565