RADIOSITE Fórum

• Informatika

#122975  Szerző: noartist

Az én Kingston 8 gigásom már elmúlt 3 éves,és az írási/olvasási sebessége elképesztően lecsökkent,lassan le kéne már cserélnem :)
Ha 2000 alkalommal nem volt mozgatva fájl rajta,akkor egyszer sem...
 #122910  Szerző: asimov

Van itt átmenetileg egy 16GB-s KINGSTON "DT R500" pendrive.
http://www.kingston.com/us/support/tech ... del=dtr500

A gyártó szokás szerint nem kamuzott az adatokkal: USB2-be dugva, az olvasási sebesség valóban, konstans módon bő 30MB/s úgy, hogy közben teszek-veszek a géppel. Tetszik. :)
(Lehet, megboltolom a tulajjal, mert ő még gyorsabbat akar.)
 #122884  Szerző: asimov

Itt inkább az alaplap doksiját kell megnézned, de amúgy igen (mimi :) ), a magasabb frekis RAM járatható alacsonyabb frekin.
Nálam "ökölszabály": páros számú FSB-s procihoz páros "sebességű" RAM-ot teszek. A nem passzoló sebeségekkel Dual Channel-nél lehet gond, de ez (és minden egyéb, RAM-hoz köthető hiba) memóriatesztelő programmal kiderül.
(A "Dual Channel" opciót ki ne hagyd, mert a legköltséghatékonyabb ÉS legbiztonságosabb "tuning"!)
bertokattila írta:egy core 2 duo processzor támogat 800mhz-es ram-ot?
 #122869  Szerző: mimi

bertokattila írta:egy core 2 duo processzor támogat 800mhz-es ram-ot?
ez attól függ, mert van Core 2 Duo proci 800, meg 667 MHz-es, meg 533-as meg még ki tudja milyen FSB-vel is.
viszont az én laptopomban 533-as proci van, de olcsóbb és könnyebben beszerezhető volt a 800-as RAM, annyit kellett csinálni, hogy még a régivel a BIOS beállításokban belőttem, hogy 533 MHz-en működjön a RAM és ne automatikusan ismerje fel, és bárminemű probléma nélkül stabilan működik.
 #122868  Szerző: bertokattila

egy core 2 duo processzor támogat 800mhz-es ram-ot?
 #122764  Szerző: asimov

:)
szemilan írta: Várd ki a telet, mínuszokban szabadtéren csak nem forr majd. :D
 #122742  Szerző: Szilagyi

Hanyan vannak itt, akik OS X es iOS userek? Allitolag az Apple a mai eventen korszakvalto iPad bemutatasra keszul, amivel sajat termekuket, a MacBookot is kinyirjak egy ido utan. Azt akarjak, hogy gepek helyett tabletet hasznaljunk, s allitolag a smart coverben billentyuzet is lesz. Hat nem tudom, en nem szivesen cserelnem le a 13"-es retinas MacBookomat.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 330