RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#123062  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Csak akkor,ha az embert hülyének nézik!
Off: Anno az M bejelentette,hogy lesz,és lett!!! Örültem neki!
Tudod az a baj,hogy sok rossz példát éltem át...
Sorolom...
Amikor az Express megszünt,arról volt szó,hogy szünetet tartanak stb...támogatókat keresnek..Nem lett belőle semmi.
Rá nem sokára azon a frekin bejelentették,hogy City rádió lesz!!!Utána már Jamrádió!!! Semmi nem volt igaz!!! A Szinva is közölt egy olyan infot,hogy már meg van a freki,frekik,és terjeszkedni fognak.Ugye mondanom se kell,hogy nuku!
Meg úgy minden...Gold,Sztár fm..sorra szüntek meg csak úgy pukk! UNCSI!!!! Csak az igérgetések mennek!
Ez a bajom!!! Vallási rádiókkal van tele a megye!
de mit jelentett be az ozone?
 #123059  Szerző: nyikolaj

Csak akkor,ha az embert hülyének nézik!
Off: Anno az M bejelentette,hogy lesz,és lett!!! Örültem neki!
Tudod az a baj,hogy sok rossz példát éltem át...
Sorolom...
Amikor az Express megszünt,arról volt szó,hogy szünetet tartanak stb...támogatókat keresnek..Nem lett belőle semmi.
Rá nem sokára azon a frekin bejelentették,hogy City rádió lesz!!!Utána már Jamrádió!!! Semmi nem volt igaz!!! A Szinva is közölt egy olyan infot,hogy már meg van a freki,frekik,és terjeszkedni fognak.Ugye mondanom se kell,hogy nuku!
Meg úgy minden...Gold,Sztár fm..sorra szüntek meg csak úgy pukk! UNCSI!!!! Csak az igérgetések mennek!
Ez a bajom!!! Vallási rádiókkal van tele a megye!
 #123057  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Oké,de akkor ne ámítsák a népet,hogy terjeszkednek,meg minden.Az se szép dolog.
te minden miskolci rádió indulása miatt ilyen rosszul vagy?
 #123056  Szerző: nyikolaj

Oké,de akkor ne ámítsák a népet,hogy terjeszkednek,meg minden.Az se szép dolog.
 #123052  Szerző: ROXYRádió964

A mi példaképadónk az Ozone FM .
Nagyon örülök hogy vagytok az éterben
 #122685  Szerző: nyikolaj

Szerintem nyugodtan levehetjük az induló rádiók listájáról a miskolci 96.3-at. Ha tényleg komolyan akarják,akarták gondolni Miskolcot,akkor ennyi idő után már megkezdhették volna a sugárzást. Meg egyébként is...indulás előtt jó esetben pár héttel,max 1 hónappal már promozni kellene.
Meg amúgy is...uncsi,hogy itt Észak Magyararszágon pangás van. Az É-M Topic is szinte halott! :unott:
bocsi az offért!
 #122657  Szerző: djlacee

100.7-en is előfordul "modulációszünet"...
 #122656  Szerző: asimov

Hallgatom kb. 3/4 órája... (105,7)
Sok a modulációszünet (csend), hirtelen és néha logikátlan váltások zenék és "jingle"-k között... nem biztató.
 #122600  Szerző: Zorro90

Ádám! Nem akarok Ákos szószólója lenni, de ha visszalapozol ebben a topikban (most éppen a 12. oldalra), felfrissíthetnéd kicsit az emlékezeted. Ákos pár hete említette, hogy új telefonszáma lesz a rádiónak. Ez akkor volt, amikor arról vitatkoztatok, hogy Ákos miért tiltott le téged mindenhonnan, és miért nem beszél veled telefonon sem. Úgy tűnik, hogy az új szignálparkhoz képest késett/késik az új telefon, de mondjuk nem lehet, hogy most készül? Esetleg? :D
 #122599  Szerző: adam1400

Ákos! mostmár 2. napja hallgatom a kivánságműsort és meg se szólalsz és egy telefonáló se volt. Ennek mi értelme? Valami gond van vagy megszűnt a kivi vagy csak ennyire nem hív senki? csak nem tudom miért mondja a férfi hogy hívd a számot....
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 108