RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#123395  Szerző: tomee87

Zorro90 írta: Viszont azt is írják, hogy: "A kalauz nélküli (KN jelzésű) vonatba vagy személykocsiba csak érvényes menetjeggyel szálljon fel."
Na most, ha éppen ilyen vonatot fogok ki, akkor így jártam és várjak 2 órát a következőre?

(UPDATE: Lajosmizsén életemben nem jártam, így nem tudom, hogy ott valóban nincs-e jegykiadás.)
Kelebia-Budapest vonalon nincs KN (Kalauz Nélküli) közlekedési rend.
 #123394  Szerző: tomee87

adminisztrator írta:mávos kérdés, segítsetek nekem!

tudom, hogy hihetetlen, de holnap lajosmizséről KÍVÁNOK utazni kecskemét felé. kérdezem, menetjegykiadás-e van ott? az internet azt mondja, hogy nincs.

vagy a vonaton a kallertől pótdíj nélkül lehet vásárolni?
Azon a szarfos, mellékvonalon vonatra felülni? Arra a napi 2 párra?
Enyhén mazohista... :D
 #123392  Szerző: Zorro90

Így igaz, épp ma olvasgattam a MÁV honlapján ennek a rendjét, mivel holnap Fülöpszállásról Szabadszállásra vonatoznék. Annyiban hasonló a helyzet, hogy Fülöpszálláson sincs jegykiadás.
Viszont azt is írják, hogy: "A kalauz nélküli (KN jelzésű) vonatba vagy személykocsiba csak érvényes menetjeggyel szálljon fel."
Na most, ha éppen ilyen vonatot fogok ki, akkor így jártam és várjak 2 órát a következőre?

(UPDATE: Lajosmizsén életemben nem jártam, így nem tudom, hogy ott valóban nincs-e jegykiadás.)
 #123389  Szerző: markfelt

mávos kérdés, segítsetek nekem!

tudom, hogy hihetetlen, de holnap lajosmizséről KÍVÁNOK utazni kecskemét felé. kérdezem, menetjegykiadás-e van ott? az internet azt mondja, hogy nincs.

vagy a vonaton a kallertől pótdíj nélkül lehet vásárolni?
 #123286  Szerző: LuciFerko

Annak mi értelme van, hogy Budapest-Népligetről vasárnap 21:25-kor két busz indul a BP-Székesfehérvár-Várpalota-Veszprém-Tapolca vonalon? A két buszon szokott lenni öszesen 20 ember. :hit:
 #123241  Szerző: djlacee

Asimov, szerintem minket nem érint
:troll:
 #123239  Szerző: asimov

"Hétfőn elkezdődik a 3-as villamosvonal rekonstrukciója, ami több villamosjárat közlekedésében is változást okoz, rövidített útvonalara, pótlóbuszos közlekedésre kell számítani, az autósok pedig forgalomkorlátozásokra, egyirányúsításra, sávlezárásra, illetve -szűkítésre készülhetnek."
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/hetf ... 68556.html
 #123203  Szerző: mlaszlo

krisz83 írta: Szerintem bérelni bérelhet. Ha jól tudom a két AP-s midi buszt is csak bérli. Arra sem volt külön pályázat.
Az is érdekes, de mivel ott egy-két buszról van csak szó, így nem tűnik fel, viszont 15 busz üzemeltetését csak úgy kiadni érdekes.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 219