RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#123399  Szerző: markfelt

én meg még ott tartok, hogy helyi rádiókra nem vonatkozik ez a magyarzenés bullshit, hacsak nem követeli meg a médiaszolgáltatási szerződés.

az ozonefm pedig minden tekintetben helyi rádió, pontosabban helyi rádiókból álló hálózat, már persze, ha megkapták rá az engedélyt (nem láttam nyomát a médiatanácsi határozatok közt, de mint tudjuk, nagyon lassan frissül).

azaz, egyedül a miskolci jogosultság lesz körzeti ha majd szólni fog, szerintem onnantól kezdve kell változtatni.
 #123396  Szerző: kukac

Semmi valtozas, ugyanaz van mint eddig. Ez itt magyar zene-szempontbol nem felel meg (ha az arany javitas miatt raktak igy). Mondjuk szerkesztesi szempontbol se, bar ki tudja mi a cel vele.
 #123393  Szerző: molnarb

Hogy van most ez a magyar zenés mizéria? Mi a legutóbbi állapot? Valamelyik hajnalban pont Ozone-t hallgattam és 5 és 6 között ezek mentek:

Agebeat & Kővary - Illusions
ByeAlex - Kedvesem
Zagar / Underground Divas - Wings Of Love
Tolvai Reny - Hagylak Menni
Yonderboi - Were You Thinking Of Me
Chriss Ronson feat. Adri - Don't Look Down
Draft - Dombok Felett
Dj Lia feat. Nita - Wicked Game
Fabian Juli & Zoohacker - Like A Child
Kallay Saunders Andras - I Love You
Toth Gabi feat. Myon & Shane 54 - Ejjel-Nappal Budapest
Kiraly Viktor - Over
Radics Gigi - Over You

Mindenhol máshol kivétel nélkül (Class, 88) magyar nyelven énekeltek... nyilván ilyenkor töményen megy, hogy napközben annyira "ne fájjon". Ezek közül, ha keményen nézzük 4 magyar zene van, de feltételezem nem véletlen, hogy ebben az órában az előadókat nézve hazai ment. Nem annyira nézi a hatóság, változott valami vagy az Ozone nem tudja esetleg vagy ez véletlen ment le így?
 #123358  Szerző: jonaa

Lehet szidni de akkor is a Győrieké marad.hihihi.
 #123176  Szerző: djlacee

Akkor inkább a "Zene a maximumon" -t
 #123164  Szerző: frekivadasz

Majd ha a 'szakma' úgy gondolja, hogy az jövedelmezőbb, akkor visszakapod (nem).
 #123157  Szerző: FLaci81

italo írta:Hello!
Én győri vagyok,de nem szeretem az OZONE-t,állandóan csak az ismétlés megy :x
Nah,meg a hétköznap reggeli műsorvezető(Koródi Petra),saját hülyeségét nyomatja,miért kell 1 rádió műsorba videóval foglalkozni?
Én is vártam,hogy végre 1 jó rádió lessz Győrben,erre tessék, NAGYOT kellett csalódnom :stare:

Kérjük vissza a "Maximum Dance" szlogenes időkbeli Ozone FM-et!
 #123099  Szerző: italo

Hello!
Én győri vagyok,de nem szeretem az OZONE-t,állandóan csak az ismétlés megy :x
Nah,meg a hétköznap reggeli műsorvezető(Koródi Petra),saját hülyeségét nyomatja,miért kell 1 rádió műsorba videóval foglalkozni?
Én is vártam,hogy végre 1 jó rádió lessz Győrben,erre tessék, NAGYOT kellett csalódnom :stare:
 #123066  Szerző: markfelt

hivatalosan nem jelentették be, de attól még tény. már tényleg nem sok kérdése.
 #123065  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:
nyikolaj írta:Csak akkor,ha az embert hülyének nézik!
Off: Anno az M bejelentette,hogy lesz,és lett!!! Örültem neki!
Tudod az a baj,hogy sok rossz példát éltem át...
Sorolom...
Amikor az Express megszünt,arról volt szó,hogy szünetet tartanak stb...támogatókat keresnek..Nem lett belőle semmi.
Rá nem sokára azon a frekin bejelentették,hogy City rádió lesz!!!Utána már Jamrádió!!! Semmi nem volt igaz!!! A Szinva is közölt egy olyan infot,hogy már meg van a freki,frekik,és terjeszkedni fognak.Ugye mondanom se kell,hogy nuku!
Meg úgy minden...Gold,Sztár fm..sorra szüntek meg csak úgy pukk! UNCSI!!!! Csak az igérgetések mennek!
Ez a bajom!!! Vallási rádiókkal van tele a megye!
de mit jelentett be az ozone?
Nem jelentették be, hogy nem sokára Miskolcon is megszólalnak? Valahogy mindenki annyira biztos (volt) benne, hogy Miskolcon ők lesznek 96.3 MHz-en...
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 108